1987 beoordelingen

1987 Reviews

CarolineMartens

Vol verwachting keken we uit naar de stofjes,maar tot onze grote verbazing klopt het totaal niet van kleuren.
Wij hadden de lichtste besteld en we vonden het al raar dat daar Dark Brown...
Wij hadden de lichtste besteld en we vonden het al raar dat daar Dark Brown bijstond. De kleur coffee valt ook veel te donker uit naargelang de foto.
Het was om een paar stoelen te proberen voor een heel eethuis (ca 100 stoelen)
Maar nu hebben we onze twijfels.
De vraag is wat nu,kan ik een mail sturen met de foto van kleuren die niet kloppen ?
Mvg. R Pauwels.

Wim Bik

Snelle en vlotte service en kwaliteit materiaal .

Renske Sybrandy

Snel geleverd, keurig product

Peter de Boer

Super snel en goede kwaliteit

Arie

Goed advies en zeer snelle levering

Jairo Bambang Oetomo

Skai leer heeft me goed geholpen met de keuze van een aantal materialen voor een hoekbank. Ik ontving snel stalen voor stof en telefonisch advies over de toebehoren.

J.G. Burgers

Snelle levering en goed advies

Joop Verschoor

Kort gezegd Prima

marc van den Bosch

Prima , besteld , betaald , op tijd geleverd . Alleen versturen ze met DPD . Die sturen mail dat het op die dag geleverd wordt , en dan is het een dag later . Al meer meegemaakt met DPD . Maar daar... Prima , besteld , betaald , op tijd geleverd . Alleen versturen ze met DPD . Die sturen mail dat het op die dag geleverd wordt , en dan is het een dag later . Al meer meegemaakt met DPD . Maar daar kan skai niks aan doen .