Marije Vernooij

Professionele chaletstaf met veel ervaring in dit werk. Het huis was heel schoon, het eten heerlijk en op een prachtige locatie met een juweeltje van een uitzicht op de rotspartijen van de Sella... Professionele chaletstaf met veel ervaring in dit werk. Het huis was heel schoon, het eten heerlijk en op een prachtige locatie met een juweeltje van een uitzicht op de rotspartijen van de Sella Ronda. Voor de kinderen was de grote tuin heerlijk en geen drukke weg naast je.

Fijne reisorganisatie.

Carlijn Weusthof

Heel leuk huis met veel ruimte om het huis en prachtig uitzicht over de bergen in een rustig deel van Gerlos. Daarom kozen we juist voor dit chalet. De drukte zochten we wel op als we wilden... Heel leuk huis met veel ruimte om het huis en prachtig uitzicht over de bergen in een rustig deel van Gerlos. Daarom kozen we juist voor dit chalet. De drukte zochten we wel op als we wilden aprèsskiën. Eten goed, huis schoon en staf vriendelijk en hierdoor was onze vakantie helemaal geslaagd.

Komen volgende winter weer.

Lodewijk Breeman

Je stapt uit de deur van het skichalet Helvetia en met twee stappen sta je bij de lift, op de piste, bij de skiverhuurshop en skischool. Ook een keurig netjes verzorgd huis. Alles spik en span. En... Je stapt uit de deur van het skichalet Helvetia en met twee stappen sta je bij de lift, op de piste, bij de skiverhuurshop en skischool. Ook een keurig netjes verzorgd huis. Alles spik en span. En de chalet staf heeft nog de kers op de taart gegeven met hun heerlijke koken. Wat hebben we lekker gegeten en een super leuke tijd gehad. We komen al zo’n twintig jaar in St. Anton en boeken altijd een verzorgd chalet, maar deze staat met stip op nummer één!

Wensen doorgegeven aan kantoor worden ook door staf ter plaatse goed uitgevoerd. Korte lijnen bij deze organisatie en dat heb je niet bij een grote partij.

Caroline Beelen

Voor het eerst in St Anton in Tirol geweest, maar wat een skigebied is dit zeg. Groot en voor elk wat wils. We zijn ervaren skiërs en dan is het ook heerlijk dat je bij het chalet Aurora zo kunt... Voor het eerst in St Anton in Tirol geweest, maar wat een skigebied is dit zeg. Groot en voor elk wat wils. We zijn ervaren skiërs en dan is het ook heerlijk dat je bij het chalet Aurora zo kunt wegroetsen. Bijna vergeten te zeggen, maar chalet is mooi en netjes verzorgd en staf was super.

Netjes verzorgd skichalet. A.d. piste!

Charlène van Dantzig

Heel fijn huis skichalet Angelina voor als je met een groter gezelschap bent. En het catered concept vinden wij het einde.

Het gemak en het onbezorgde van deze catered chalet formule spreekt ons zeer aan.

Heleen Roelofsen

We hebben zojuist een optie op skichalet Selva Panorama weer genomen en ze vroegen bij Skichalets of we een review wilden plaatsen over onze laatste ervaring. Dat doen we graag! Voor het eerst in... We hebben zojuist een optie op skichalet Selva Panorama weer genomen en ze vroegen bij Skichalets of we een review wilden plaatsen over onze laatste ervaring. Dat doen we graag! Voor het eerst in Italië op wintersport geweest afgelopen winter in dit skichalet en het was een prachtige ervaring. Italiaanse-Oostenrijkse sfeer met Duitstalige inwoners en ook een Duitstalige aprèsski, dus helemaal gezellig. Het skigebied is enorm en gevarieerd, ook qua moeilijkheidsgraad zeer divers, dus voor elk wat wils. Over het skichalet, de chaletstaf, het ontbijt, het diner niets dan goeds. Alles was perfect in orde. We hopen ook dat de chaletstaf ook komende winter het chalet weer runt.

Alles was perfect in orde.

Onno Scherpenhuijsen

Voor het eerst zo’n chalet met catering geboekt en we hebben het als zeer plezierig ervaren. Het catered chalet concept ontzorgt en dat is heerlijk als je maar een weekje wintersport hebt in het... Voor het eerst zo’n chalet met catering geboekt en we hebben het als zeer plezierig ervaren. Het catered chalet concept ontzorgt en dat is heerlijk als je maar een weekje wintersport hebt in het jaar. Een besliste aanrader voor degene die van gemak houdt en van een relaxte sfeer. Het chalet ligt op een rustige plek, amper verkeer en als je gezelligheid en drukte wil, dan ben je er zo. De verzorging van het ontbijt, hapjes als we terugkwamen van het skiën en de maaltijden was uitstekend en goede porties. Lekker ook dat je geen cent hoeft te betalen voor de drankjes. We houden van een biertje en een wijntje met elkaar, dus dat scheelt veel geld.

Drankjes inclusief en dat scheelt heel veel geld met een groep.

Françoise van Daalen

Dik in orde allemaal. Zoals velen al schreven over chalet Blanchot, super de ligging op de piste. Er was volop eten, drinken en de boel werd goed aan kant gehouden. Echt leuk idee om te doen zo'n... Dik in orde allemaal. Zoals velen al schreven over chalet Blanchot, super de ligging op de piste. Er was volop eten, drinken en de boel werd goed aan kant gehouden. Echt leuk idee om te doen zo'n catered skichalet. Chaletstaf Gé en Pascale zijn schatjes en heel gezellig. Échte horecamensen.

Dat je lekker kunt aanschuiven voor het ontbijt en diner en dat dit allemaal geregeld en verzorgd wordt. Ook geen huishouding. Zo wil je een wintersport met een groep.

Thérèse Baks

We zijn fervente skiërs die flinke tochten maken en dan ben je in Selva Wolkenstein aan het juiste adres. Al jaren met dezelfde club mensen die we niet al teveel zien en dan vinden we het heel... We zijn fervente skiërs die flinke tochten maken en dan ben je in Selva Wolkenstein aan het juiste adres. Al jaren met dezelfde club mensen die we niet al teveel zien en dan vinden we het heel gezellig een catered chalet te boeken. Dan zit gezellig met elkaar te borrelen en in de tussentijd is de chaletstaf bezig met het koken van een driegangen maaltijd. Wij vinden het zonde van zo'n weekje om met rompslomp bezig te zijn, dus vinden dit concept ideaal. Over het chalet niks dan goeds. Ruim, gezellig en goede staf.

Goede staf. Keurige verzorging.

Lennard van Coevorden

Vanuit skichalet sta je meteen op de piste. Goed wintersportverblijf, aanrader wat ons betreft. Vlakbij het skichalet gezellig pisterestaurant met groot terras in de zon waar het lekker eten is en... Vanuit skichalet sta je meteen op de piste. Goed wintersportverblijf, aanrader wat ons betreft. Vlakbij het skichalet gezellig pisterestaurant met groot terras in de zon waar het lekker eten is en je kan er gezellig borrelen/après-skiën. Ook een keer geweest voor après-skifeestje bij Folie Douce. Staf Pascale en Gé alleraardigste mensen en ze hebben heerlijke maaltijden geserveerd en ze hielden de huishouding goed bij. Onze complimenten aan hen.

Onze ervaring in skichalet Blanchot in Les Menuires