We hadden net 1 week de nieuwe auto toen de motor kapot was. We hebben de garage gebeld en kregen gelijk een leenauto en de andere was binnen 3 dagen gemaakt Dus hele goede service
Goed, duidelijk, zorgvuldig
Martijn van Kooten
Snel geholpen, altijd goed antwoord, goede service
Yaniv
Wij zijn zeer tevreden over de auto, de service en de rust die het ons geeft om een vast bedrag per maand te betalen en dan alleen nog maar te hoeven tanken.
Tony
Jammer, dat standaard dingen zoals front assistent en line assistent uit de skoda fabia gehaald zijn. En wanneer je er naar vraagt, omdat je het een onveilig gevoel geeft, en het in de vorige...Jammer, dat standaard dingen zoals front assistent en line assistent uit de skoda fabia gehaald zijn. En wanneer je er naar vraagt, omdat je het een onveilig gevoel geeft, en het in de vorige leaseauto wel zat. Krijg je als antwoord "ooh, dan zullen ze de chip niet gehad hebben "
René Wessels
Wij leasen nu onze tweede auto bij ŠKODA Financial Services de eerste 5 jaar een Rapid en nu sinds dit jaar een KamiQ. En zijn altijd tevreden met zowel de dealer A-Point op de...Wij leasen nu onze tweede auto bij ŠKODA Financial Services de eerste 5 jaar een Rapid en nu sinds dit jaar een KamiQ. En zijn altijd tevreden met zowel de dealer A-Point op de Veluwezoom in Almere als met ŠKODA Financial Services jullie zijn altijd bereikbaar en staan direct klaar voor ons als wij vragen hebben en handelen alles keurig af, dat is services! En zijn daar heel blij mee wij voelen ons vertrouwd en gewaardeerd!
Neutraal
Klaas Hoekman
Bij een misverstand met de dealer werden we door Financial service correct geholpen.