Als het gaat om de enige momenten van contact en de nodige hulp tot nu toe, dan geef ik het een onvoldoende. Het duurde om en nabij 3 maanden tot een eerste afschrijving. Zelfs de Skoda-dealer zelf...Als het gaat om de enige momenten van contact en de nodige hulp tot nu toe, dan geef ik het een onvoldoende. Het duurde om en nabij 3 maanden tot een eerste afschrijving. Zelfs de Skoda-dealer zelf was kokend van frustratie na meerdere belletjes. Een ‘terugbelverzoek’ liet bijvoorbeeld ook een gehele week op zich wachten.
R. Grunefeld
De financiële afwikkeling is prima. De service vanuit de dealer heb ik echter nog niks van gemerkt. Ik had verwacht al benaderd te zijn geweest voor een onderhoudsbeurt, maar dat laat op...De financiële afwikkeling is prima. De service vanuit de dealer heb ik echter nog niks van gemerkt. Ik had verwacht al benaderd te zijn geweest voor een onderhoudsbeurt, maar dat laat op zich wachten.
ŠKODA Rijder
Matig, beschikbaar gesteld inlogportaal werkt niet, afgegeven SEPA machtiging wordt niet ingezet door Skoda, met als gevolg dat ik elke maand handmatig moet betalen.
Gewoon goed
Geen negatieve, alleen maar positief. Wel misschien een tussentijdse switch mogelijk maken naar het leasen van een andere auto, binnen dezelfde condities. B.v. naar hybride of elektrisch.
Over het algemeen een positieve ervaring. Alleen in het begin waren de automatische afschrijvingen niet goed ingeregend. Dit is na 2 keer bellen hersteld. De afschrijving lopen nu helemaal naar...Over het algemeen een positieve ervaring. Alleen in het begin waren de automatische afschrijvingen niet goed ingeregend. Dit is na 2 keer bellen hersteld. De afschrijving lopen nu helemaal naar behoren. Voor de rest altijd netjes te word gestaan.
Prima alles verloopt goed en duidelijk
Over het algemeen goed, behalve dat ik nog steeds op een antwoord zit te wachten ivm problemen met de auto. Dit zelf maar opgelost met de garage.