Vriendelijke medewerkers, leveren prima werk en komen de afspraken na!
Saeesh P Vaidya
Heel Goed
Familie Hermans
Super fijne samenwerking. Ze zijn erg flexibel, meedenkend en klantgericht. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
Jeroen Elhoorn
Mijn bungalow is deze week helemaal gespoten door Nick en zijn collega’s. Het contact verliep vanaf het begin heel vriendelijk en duidelijk. Ik had een offerte van een kennis die mij garandeerde een...Mijn bungalow is deze week helemaal gespoten door Nick en zijn collega’s. Het contact verliep vanaf het begin heel vriendelijk en duidelijk. Ik had een offerte van een kennis die mij garandeerde een scherpe vriendenprijs te maken, tot mijn buurman me op Slegers spuitwerken wees. Zijn prijs was lager en de kwaliteit is werkelijk waar formidabel. Alle afspraken zijn nagekomen en toen hij klaar was heb ik met hem en zijn collega’s het hele huis nagelopen of er nog punten waren om te verbeteren. Ik ben super tevreden! Bedankt!
Christian Kerkhof
Goed en mooi werk met een goede nazorg
Caius & Maddy
Onze ervaring met Slegers spuitwerken hebben wij vanaf het eerste contactmoment als zeer positief ervaren. Er wordt meegedacht, kort op de bal gespeeld en snel gereageerd. Over de...Onze ervaring met Slegers spuitwerken hebben wij vanaf het eerste contactmoment als zeer positief ervaren. Er wordt meegedacht, kort op de bal gespeeld en snel gereageerd. Over de kwaliteit van het dunpleister en spuitwerk kunnen we niet anders zeggen dan: wow!! Er wordt netjes gewerkt, en het eindresultaat is echt prachtig. Aanrader dus.
Fam. Kastelijn
Onze nieuwbouwwoning door Nick en zijn team van boven naar beneden dunpleister en latexspuiten laten behandelen. Goede afspraken gemaakt met Nick. Heel mooi resultaat achtergelaten. Een heel...Onze nieuwbouwwoning door Nick en zijn team van boven naar beneden dunpleister en latexspuiten laten behandelen. Goede afspraken gemaakt met Nick. Heel mooi resultaat achtergelaten. Een heel vriendelijk team. Heel leuk ook om zulk jong enthiousiast team mee te maken.