Lianne

We hebben alle onze oude deurbeslagen vervangen. Tevreden met het resultaat.

Maxim Ratels

Bericht gehad om mijn mening te delen: Ik ben tevreden over het uitgevoerde werk aan mijn sloten. Ik zou zeggen GA ZO DOOR!!

Miranda

Online gezocht naar een slotenmaker nadat ik mezelf had buitengesloten. Uiteindelijk heeft dit firma mij naar binnen geholpen.

Hans Albert

Mijn voordeur weigerde alle dienst. Slotenmeester gebeld en dezelfde dag nog is het probleem opgelost.

Niessen

Onze achterdeur kan weer open en op slot. Ik had het ter plekke al aangegeven, maar nogmaals erg bedankt.

Teun uit het ''Zuiden''

Gebeld in de ochtend voor een afspraak. Dezelfde dag was onze woning voorzien van nieuwe sloten. De monteur heeft werkelijk alle soorten maten sloten in zijn bedrijfswagen liggen!

Peter de Laag

De slotenmaker vroeg om mijn achter te laten: Zoals je graag wilt verwachten, een goede service tegen een betaalbare prijs.

Antoinette

Afgelopen nacht kwam er een monteur van dit bedrijf ons helpen. Thuis gekomen van een avondje uit brak de sleutel af in het slot. Via internet bij Slotenmeester uitgekomen. Het was erg koud, maar de... Afgelopen nacht kwam er een monteur van dit bedrijf ons helpen. Thuis gekomen van een avondje uit brak de sleutel af in het slot. Via internet bij Slotenmeester uitgekomen. Het was erg koud, maar de monteur had het snel opgelost.

Anoniem zusterbedrijf slotenmaker

Mooi bedrijf kundig snel en vriendelijke monteurs met kennis van zaken zeker geen oplichters

Gerritsen

Na een poging tot inbraak hebben we onze sloten laten vervangen van ons vakantiehuis. Via internet gezocht naar een slotenmaker. Is altijd even afwachten hoe het zal verlopen, maar wij zijn uiterst... Na een poging tot inbraak hebben we onze sloten laten vervangen van ons vakantiehuis. Via internet gezocht naar een slotenmaker. Is altijd even afwachten hoe het zal verlopen, maar wij zijn uiterst tevreden over de gang van zaken.