Opgelicht door dit bedrijf, 287 euro moeten betalen voor een slot wat nog niet open was. Slechte monteurs die geen kennis van zaken hebben. Op klacht wordt totaal niet gereageerd. De website ziet er...Opgelicht door dit bedrijf, 287 euro moeten betalen voor een slot wat nog niet open was. Slechte monteurs die geen kennis van zaken hebben. Op klacht wordt totaal niet gereageerd. De website ziet er leuk uit maar daar blijft het bij.
Laura
Snel geholpen door de slotenmaker op een zaterdag.
Barenhoek
Wij hebben na een inbraak onze sloten laten vervangen door dit bedrijf. Het is snel en kundig gedaan.
Bergrand
Goede service en fijn advies gekregen van de slotenmaker.
Esmee Maren
Gisteravond heb ik mijn sleutels aan de binnenkant laten zitten. Snel geholpen door dit bedrijf.
Janes
Top bedrijf met een goede service
J. van der Bol
Langs gekomen om onze hang- en sluitwerk te controleren en daarop een offerte te maken. 2 dagen later zijn de werkzaamheden uitgevoerd door de monteur
Merel Willems
Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. Eerste afspraak was niet nagekomen (was verkeerd genoteerd in agenda, kan gebeuren?) maar tweede afspraak is ook niet nagekomen. Telefoon wordt niet...Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. Eerste afspraak was niet nagekomen (was verkeerd genoteerd in agenda, kan gebeuren?) maar tweede afspraak is ook niet nagekomen. Telefoon wordt niet beantwoord, toen ik met een ander nummer belde werd er wel opgenomen en weer opgehangen. Ik hoop nog contact te kunnen krijgen met de Slotenmeester voor een compensatie van een opgenomen vrije dag maar ik vrees ervoor.
Wouter Toens
Ik dacht dat mijn slot vervangen moest worden, maar door een reparatie kan het weer jaren mee. Scheelt me heel wat kosten.
Monteur was snel ter plaatse voor een reparatie aan de achterdeur. Verbazingwekkend hoe snel de monteur het probleem had opgelost.