Een slotenmakers bedrijf waar service nog echt voor op staat!
Garage deur wou niet meer op slot. Tegen een mooie prijs is het opgelost.
Peter ooijer
Deur ging niet open door defect slot. Ben snel geholpen
P. Bot
Sloten vervangen na een inbraak bij ons thuis. Netjes afgewerkt door de slotenmaker
Goed geholpen en keurig aan de tijdsafspraak gehouden
Timmermans
Ik kreeg bericht of ik mijn ervaring kon delen. Dit bedrijf heeft sloten vervangen van onze bedrijfspand. Prima werk afgeleverd.
Volgens afspraak goed de opdracht uitgevoerd
Barend
Top service en professionele medewerkers
Mevr. Jonkers
‘’Ik kwam erachter, toen ik s ’nachts van een feestje thuis kwam, dat ik mijn sleutels verloren was. Ik heb toen jullie gebeld om mijn deur slot open te krijgen. Ik ben toen netjes geholpen door...‘’Ik kwam erachter, toen ik s ’nachts van een feestje thuis kwam, dat ik mijn sleutels verloren was. Ik heb toen jullie gebeld om mijn deur slot open te krijgen. Ik ben toen netjes geholpen door jullie. Ik plaats nooit reacties, maar ik wou dit even kwijt.’’
Johan
De slotenmaker vroeg of ik mijn mening achter kon laten dus vandaar: hij heeft 2 pensloten geplaatst tegen een normale prijs en een bakje koffie. Hij heeft zijn werk goed gedaan.