N. O. E. Wouters

Slecht, pakket is nog steeds niet binnen

Reactie Slotenonline.be:

Bedankt voor je review. Vorige week was ons bedrijf met verlof, zoals duidelijk vermeld op de website. De review-emails worden verzonden door een derde partij, hier hebben wij helaas geen invloed... Bedankt voor je review. Vorige week was ons bedrijf met verlof, zoals duidelijk vermeld op de website. De review-emails worden verzonden door een derde partij, hier hebben wij helaas geen invloed op. Excuses voor het ongemak!

Duidelijke website, snelle service

Mark Van malsen

Nog niks geleverd gekregen maar wel deze mail

Reactie Slotenonline.be:

3 cilinders besteld en zeer tevreden.

Zeer gemakkelijke site

Chris

Zeer snelle levering!

Herman De Bie

Spijtig genoeg niet de juiste sleutel opgestuurd. Na telefonisch contact en e kele mails met bijkomende info (fotos vd de gewenste duplikaatsleutel) ,etd me toegezegd dat men de correcte sleutel zou... Spijtig genoeg niet de juiste sleutel opgestuurd. Na telefonisch contact en e kele mails met bijkomende info (fotos vd de gewenste duplikaatsleutel) ,etd me toegezegd dat men de correcte sleutel zou doorsturen. Wacht nu op de beloofde sleutel.

Oplossingsgericht.

Eddy Wille

Goed product, duidelijke info, scherpe prijs

Christian Vansnick

Prima service

Hans Verbeek

Handig bestellen, snel geleverd, misverstand goed opgelost, kijk uit met Belgische links/rechts ivm slotplaten

Vraag oplossen