Vakmanschap
Snelheid handelen
9.6/10
Communicatie

Malika

Was super goed ervaring Wij hebben elkaar goed begrepen en het ging snel mooie werk .

Antwerpen

Appartement Sterrenlaan

Super ,snel en vriendelijk en probleem oplossend mee denken !

Wilrijk

Cathy

Zeer snelle en professionele dienstverlening

Deurne

Taoufik

Goede vriendelijke slotenmaker.

Asse

Natalie Peters

Ik ben blij dat ik bij jullie terecht kwam toen onze sleutel afbrak. Een vriendelijke man hielp ons snel uit de nood. Topservice!!

Buggenhout

Brenda Van Onderbergen

Heel vriendelijk en behulpzaam

Zele

Nora

Heel vriendelijke man en super snelle service, blij mee!!

Hasselt

Oz

Vlot en super aardig

Antwerpen

Marco

Onredelijke, onbetrouwbare prijzen. We moesten 586,85 euro betalen nadat we 95 euro telefonisch hadden geciteerd. Bij het sluiten waren we onze sleutel aan de binnenkant van de deur vergeten. De... Onredelijke, onbetrouwbare prijzen. We moesten 586,85 euro betalen nadat we 95 euro telefonisch hadden geciteerd. Bij het sluiten waren we onze sleutel aan de binnenkant van de deur vergeten. De slotenmaker kwam naar buiten, verwijderde snel het oude slot en plaatste een nieuw slot. Het nieuwe slot zelf werd geciteerd als 210 euro. Wees erg voorzichtig.

Bonheiden

Marlies

Super slechte communicatie. Telefonisch werd gezegd dat technieker ging komen kijken en dit +-€45 ging kosten. De technieker die kwam kijken zei dat dit €279 (!) gaat kosten. Toen ik zei dat hij... Super slechte communicatie. Telefonisch werd gezegd dat technieker ging komen kijken en dit +-€45 ging kosten. De technieker die kwam kijken zei dat dit €279 (!) gaat kosten. Toen ik zei dat hij niet moest beginnen met de werken wou hij nog annulatiekosten aanrekenen van €35, terwijl het op voorhand aan mij gecommuniceerd werd als iemand die gewoon eens komt kijken/adviseren zonder verplichtingen.

Grimbergen