Was super goed ervaring Wij hebben elkaar goed begrepen en het ging snel mooie werk .
Antwerpen
Appartement Sterrenlaan
Super ,snel en vriendelijk en probleem oplossend mee denken !
Wilrijk
Cathy
Zeer snelle en professionele dienstverlening
Deurne
Taoufik
Goede vriendelijke slotenmaker.
Asse
Natalie Peters
Ik ben blij dat ik bij jullie terecht kwam toen onze sleutel afbrak. Een vriendelijke man hielp ons snel uit de nood. Topservice!!
Buggenhout
Brenda Van Onderbergen
Heel vriendelijk en behulpzaam
Zele
Nora
Heel vriendelijke man en super snelle service, blij mee!!
Hasselt
Oz
Vlot en super aardig
Antwerpen
Marco
Onredelijke, onbetrouwbare prijzen. We moesten 586,85 euro betalen nadat we 95 euro telefonisch hadden geciteerd. Bij het sluiten waren we onze sleutel aan de binnenkant van de deur vergeten. De...Onredelijke, onbetrouwbare prijzen. We moesten 586,85 euro betalen nadat we 95 euro telefonisch hadden geciteerd. Bij het sluiten waren we onze sleutel aan de binnenkant van de deur vergeten. De slotenmaker kwam naar buiten, verwijderde snel het oude slot en plaatste een nieuw slot. Het nieuwe slot zelf werd geciteerd als 210 euro. Wees erg voorzichtig.
Bonheiden
Marlies
Super slechte communicatie. Telefonisch werd gezegd dat technieker ging komen kijken en dit +-€45 ging kosten. De technieker die kwam kijken zei dat dit €279 (!) gaat kosten. Toen ik zei dat hij...Super slechte communicatie. Telefonisch werd gezegd dat technieker ging komen kijken en dit +-€45 ging kosten. De technieker die kwam kijken zei dat dit €279 (!) gaat kosten. Toen ik zei dat hij niet moest beginnen met de werken wou hij nog annulatiekosten aanrekenen van €35, terwijl het op voorhand aan mij gecommuniceerd werd als iemand die gewoon eens komt kijken/adviseren zonder verplichtingen.