Vakmanschap
Snelheid handelen
Communicatie

Rianne Hogerwerf

Hele aardige en behulpzame man, echt een aanrader! Ik had zaterdag avond al gebeld maar wilde toch wachten tot na t weekend ivm de tarieven (deze ligt te hoog voor mij). Binnen 5 sec had had deze... Hele aardige en behulpzame man, echt een aanrader! Ik had zaterdag avond al gebeld maar wilde toch wachten tot na t weekend ivm de tarieven (deze ligt te hoog voor mij). Binnen 5 sec had had deze topper mijn deur open! En door de telefoon zei hij al dat hij me deur met 5 sec open had dus hij heeft absoluut gelijk! Ik ben blij met de overduidelijke waarschuwing niet iets in het cilinder te steken, ik wist namelijk niet dat dat tegenwoordig niet meer kan omdat er van binnen iets zit dat dat blokkeert. Bedankt slotenkoning ?

Mijdrecht

Lisette

Goeie snelle service en lieve mensen!!

Harderwijk

Simon Veen

Super geholpen en klantvriendelijk

Hilversum

Spoelstra

Slotenmaker was BiBa advies & diensten. Kwam op zondag snel na mijn telefoontje. Zeer geschikte en plezierige man. Deskundig. Naast het snel openen van de voordeur (sleutel aan de binnenkant laten... Slotenmaker was BiBa advies & diensten. Kwam op zondag snel na mijn telefoontje. Zeer geschikte en plezierige man. Deskundig. Naast het snel openen van de voordeur (sleutel aan de binnenkant laten zitten) gaf hij op mijn vraag deskundig advies inzake het plaatsen van een ander slot met draaiknop aan de binnenkant. Heeft hij meteen uitgevoerd. De prijs in totaal was heel redelijk. Ik ben er heel blij en tevreden mee.

Almere

G.Zwartjes

(Bewerkt)

Prettige man, goed en goedkope oplossing

naarden-vesting

Willem Landman

Snel en goed de deur geopend.

Lelystad

cees koopman11

Helemaal top, snelle service en nieuw slot was in in een paar minuten gefikst.

hilversum

Kees van Donk