DTMobility

Top service

alles is perfect sluitend

Dinesh

Heel duidelijk beschreven op de website en volgens afspraak geleverd! Zeer tevreden klant!

Duidelijk en volgens afspraak!

Geen, alles liep zoals afgesproken

C. Ter Beek

Goede service. Snelle reactie op email zelfs in het weekend (zondag). Men denkt mee en geeft goed advies.

zie ervaring met dit bedrijf

Website is goed maar kan iets beter. Ik dacht bijvoorbeeld dat ik een setje deurschilden besteld had met een knop maar dit bleek er maar 1 te zijn terwijl er duidelijk stond deurschilden. Bleek dat... Website is goed maar kan iets beter. Ik dacht bijvoorbeeld dat ik een setje deurschilden besteld had met een knop maar dit bleek er maar 1 te zijn terwijl er duidelijk stond deurschilden. Bleek dat er tussen haakjes ergens (een) stond.

Gilbert

Helemaal goed!

Snel en duidelijk!

—-

Roelof de Braal

Geleverd zoals afgesproken.

Overzichtelijk

Bakker

Ik had een bijzonder hek slot en werd via de mail precies goed geholpen,

Goede services via de mail, foto gestuurd en het goede product snel ontvangen

vanhalme

Nvt

nvt

nvt

Reactie Slotenshop.nl:

Beste, bedankt voor uw review. Wij werken voortdurend aan aanvulling op en verbetering van de informatie op onze website en zijn telefonisch of per mail altijd bereikbaar om u te helpen bij de... Beste, bedankt voor uw review. Wij werken voortdurend aan aanvulling op en verbetering van de informatie op onze website en zijn telefonisch of per mail altijd bereikbaar om u te helpen bij de oplossing van uw hang- en sluitwerk probleem of de juiste toepassing van uw specifieke product keuze. Dus als u nog vragen heeft horen wij dat graag zodat ook andere klanten hun voordeel hiermee kunnen doen.

Sjaak van Loo

Supersnelle service, altijd goed advies

deskundige adviezen