Otc ‘34

2 cilinders besteld. Iets te laat geleverd.

Goede site. Telefonisch goed bereikbaar. Deskundige medewerkers.

Ik moest zelf bellen, een status update bij de order zou ook praktisch zijn.

Jan D

Zeer goed

uistekende persoonlijke aandacht, heldere communicatie

de website is (nog) niet responsive, met mobiele devices ietwat lastig.

Kristof

Makkelijke keuze, precies wat ik zocht

Duidelijke keuze menu, product voldoet volledig aan beschrijving

Peter van Duijnhoven Beheer BV

Goed netjes verpakt en snel geleverd

snelle reactie op aanvraag via e-mail

Erik

Niet

Harry

Top bedrijf, denken naast de standaard website artikelen ook verder mee

denken naast de standaard website artikelen ook verder mee

ga zo door

Redelijk goede uitleg en informatie. Verzendkosten belachelijk hoog.

Goed product

Gebruiksaanwijzing noodzakelijk en verzendkosten veel te hoog

Reactie Slotenshop.nl:

Beste klant, Wij rekenen maar een deel van de verzendkosten door aan klanten binnen Nederland Namelijk € 3,95 per zending (groot of klein)hetgeen ons een redelijk bedrag lijkt.
Voorraad...
Voorraad producten verzenden wij nog dezelfde of de volgende dag .is het bij u langer onderweg geweest? U krijgt ook bericht van moment van verzenden. Bij de meeste van onze artikelen vind u een gebruiksaanwijzing bijgevoegd of uitleg op de site, wij gaan zeker aandacht geven aan artikelen waar dat nog niet zo is, bedank voor de tip. mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag verder. Ik zou u willen verzoeken uw score (1 ?) iets meer te laten aansluiten bij de werkelijkheid, deze drukt nogal negatief op onze totaal score.

Uitgebreid assortiment. Prima en accurate reacties op vragen.

Snelle verwerking van de bestelling; snelle levering.

Aanmaken van een account is moeilijk te vinden op de website. (als je geen account hebt, is de functie "verlanglijst" niet te gebruiken).
Bestellen van losse onderdelen is via de website niet...
Bestellen van losse onderdelen is via de website niet mogelijk; wel telefonisch.

Reactie Slotenshop.nl:

Geachte klant, bedankt voor u positieve reactie, helaas is het technisch niet mogelijk om een verlanglijst te kunnen maken/bewaren zonder dat u bent ingelogd, het lijstje kan dan namelijk niet meer... Geachte klant, bedankt voor u positieve reactie, helaas is het technisch niet mogelijk om een verlanglijst te kunnen maken/bewaren zonder dat u bent ingelogd, het lijstje kan dan namelijk niet meer worden opgevraagd. Losse onderdelen kunnen alleen en voor zover voorhanden telefonisch worden besteld, er is anders een minimum bestel bedrag nodig
om de website betaalmethoden te kunnen laten werken. Deze losse artikelen voeren wij dan als service handmatig voor u in.

Er was vermeld dat levering een week duurde. Toch al 2 dagen later bezorgd. Prima bedrijf.

Prima levering en goede prijs

De website is rommelig en naar mijn idee verouderd

Goed geïnformeerd en snel geleverd.