Harry De man

Perfect!!

Juiste maten!!

Geen! Ga zo door.

Rob de Jong

Het was jammer, ik kreeg een volledig uit elkaar gevallen slot, maar één telefoontje was genoeg om een vervangend exemplaar te verkrijgen, waarbij een retourenvelop zat waarin ik alle onderdelen... Het was jammer, ik kreeg een volledig uit elkaar gevallen slot, maar één telefoontje was genoeg om een vervangend exemplaar te verkrijgen, waarbij een retourenvelop zat waarin ik alle onderdelen terug kon sturen, ook nog gefrankeerd, Ik wil laten weten dat ik zeer tevreden ben en dat het vervangende slot normaal paste, mogelijk was het eerste slot door transport uit elkaar gevallen.

Rob

Één woord dekt alles, Service.

Mijn ervaring is niet zo groot, dat ik daarover een mening kan dan wel mag vormen

Perfect geholpen bij een lastig probleem met een meerpuntsslot. De geadviseerde aanpassingen bleken in de praktijk met de gemelde situatie overeen te komen en konden probleemloos worden uitgevoerd.

Zeer goed overleg en juiste adviezen

Voor de eerste keer besteld bij de Slotenshop.nl en de bestelling is prima verlopen!

Alles was makkelijk te doorlopen.

Jeroen Beekman

Ontzettend goede service met een snelle respons

Reactiesnelheid op de mail

Jack

Makkelijk bestellen, makkelijk betalen via iDeal, stond een levertijd bij van 2-3 dagen op de website, was binnen 2 dagen binnen, renovatie oud type loopslot paste exact, conform de beschrijving.

Gewoon makkelijk, alles oke.... houden zo......

Mag altijd goedkoper...........

Wanrooij Makelardij

Prima service en levering

Correctheid en verschaffen info m.b.t. levering

Goed, verstand van zaken, goed assortiment, klantvriendelijk, enz

zoals in de ervaring omschreven

Ik miste de maatvoering van de dikte van het klinkschild, om de lengte van de cylinder te kunnen bepalen.
Ook die maat vermelden

Prettig telefonisch geholpen waarna bestelling goed verpakt verzonden is.

kundig, netjes verzonden.

A. Kooijman