Duidelijke website.

Prima bedrijf

Luisteren naar de mens.

Geen verbeterpunten

Janssen

Ik was op zoek naar een niet alledaags slot, namelijk een smaldeurslot met PC maat 85 mm. Slotenshop was de enige aanbieder die ik kon vinden die het slot kon leveren. Het slot was goed te vinden... Ik was op zoek naar een niet alledaags slot, namelijk een smaldeurslot met PC maat 85 mm. Slotenshop was de enige aanbieder die ik kon vinden die het slot kon leveren. Het slot was goed te vinden op de website en alle relevante maten stonden er duidelijk bij vermeld met tekst en uitleg. Makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd precies conform beschrijving op de website. Snel en goed afgehandeld, top!

Zeer goede informatievoorziening en duidelijke tekeningen met maatvoering van het slot.

Dennis

Ik zocht een oplossing om tegelijk meerdere (types) sloten te vervangen ivm zoekgeraakte reservesleutels en daarnaast een extra slot kunnen bedienen met dezelfde sleutel teneinde een sleutel minder... Ik zocht een oplossing om tegelijk meerdere (types) sloten te vervangen ivm zoekgeraakte reservesleutels en daarnaast een extra slot kunnen bedienen met dezelfde sleutel teneinde een sleutel minder aan mijn bos te hoeven dragen. Zij hebben de bestelling voor mij samengesteld en klaargezet op hun webwinkel zodat ik alleen maar op een linkje hoefde te klikken en betalen. Binnen de gestelde termijn geleverd, (zelf) geïnstalleerd en werkt nu precies zoals ik in gedachten had!

Het feit dat ik alleen maar hoefde te vertellen wat ik voor ogen had en dat zij al het werk uit handen hebben genomen betreffende het samenstellen van de order was een welkome verrassing!

Super aanbod. Sloten die ik nergens anders vond.

Marius

Duidelijke omschrijving, snelle levering. Zeer tevreden.

Harry van Dijk

Ben zeer tevreden omtrent de afhandeling van de levering van zowel het slot als ook het slotbeslag.

Netjes op tijd en volgens afspraak geleverd.

Neen.

Adri van Tol

Briljant.

Geleverd product is beter als verwacht. Perfect op tijd. Blij mee

Tiny

Heel goede service!
Super snelle omwisseling van slot

Goede uitleg.

Reactie Slotenshop.nl:

Beste klant, de nabestelling van certificaat sleutels of cilinders op nummer gaat alleen met overleg van het betreffende certificaat . Dit moeten wij voor u verder administratief laten verwerken... Beste klant, de nabestelling van certificaat sleutels of cilinders op nummer gaat alleen met overleg van het betreffende certificaat . Dit moeten wij voor u verder administratief laten verwerken (cilinders en sleutels moeten worden geregistreerd) en apart bestellen. De standaard levertijd is normaliter een week, dit kan hooguit enkele dagen oplopen, bijv door vertraging tijdens de orderverwerking of door feestdagen in het land van oorsprong.