Slecht

Reactie Slotenshop.nl:

Deze negatieve review is er een (gelukkig) sinds maanden geleden, De betreffende bestelling is om nog steeds onverklaarbare reden tot 2 keer toe bij onze vervoerder kwijt geraakt, Wij hebben echter... Deze negatieve review is er een (gelukkig) sinds maanden geleden, De betreffende bestelling is om nog steeds onverklaarbare reden tot 2 keer toe bij onze vervoerder kwijt geraakt, Wij hebben echter tot 2 maal toe een nieuwe cilinderset voor deze klant gemaakt en verzonden zonder extra kosten en zonder dat de klant daar om moest vragen, natuurlijk hebben we verzocht om enig geduld te hebben, voor als de zending weer boven water zou komen. Wij hebben op vrijdag 13 maart voor de derde keer deze bestelling uitgeleverd en deze is goed ontvangen wij vragen de klant dan ook zijn review indien gewenst aan te passen.

Goede ervaring, geen op, of aanmerkingen.

de gedetailleerde omschrijving van het product.

JP Peterse

Bedrijf gevonden op internet. Duidelijke website, makkelijk het gezochte slot gevonden. Daarna snelle levering.

Snelle levering, duidelijke website

Prima zoals het is.

Hiemstra

Super snel, alles in een keer goed.

Alles precies volgens bestelling, na montagefout van mijn kant super service

Jan

Ik ben een analfabeet op het gebied van sloten. Dit werd niet belachelijk gevonden maar ik werd serieus geholpen zonder koopdruk. Deze was geheel vrijblijvend. Ik heb de sloten zelf afgehaald met... Ik ben een analfabeet op het gebied van sloten. Dit werd niet belachelijk gevonden maar ik werd serieus geholpen zonder koopdruk. Deze was geheel vrijblijvend. Ik heb de sloten zelf afgehaald met een kapot slot wat nog even werd gerepareerd. Prima ervaring met dit bedrijf.

de vrijblijvende telefonische hulp en hulp bij het afhalen van de goederen. Het sturen van de telefonische bestelling binnen 30 minuten met een vrijblijvende nota.

Frank

Meerdere bestellingen gedaan. Snelle reactie, je wordt geïnformeerd als levering wat langer duurt. Voorbeeldbedrijf.

Communicatie naar de klant

Marten

Snelle levering (dezelfde dag verstuurd, de volgende in huis) en goed contact via email

Het juiste product, wat niet zo snel elders te vinden was. En de snelle levering (zelfde dag nog verstuurd).

Het was mij niet geheel duidelijk of er een greep bij het garnituur zat of dat dit nog apart aangegeven moest worden. Via email contact daarover gehad en ze zullen het aanpassen. Prima dus. Doorgaan... Het was mij niet geheel duidelijk of er een greep bij het garnituur zat of dat dit nog apart aangegeven moest worden. Via email contact daarover gehad en ze zullen het aanpassen. Prima dus. Doorgaan zo.

Goede snelle service slot was niet in een winkel of hobbyzaak te krijgen.

Graag ook bematingen van deurschilden

Remko

Snelle levertijd, duidelijke website, uitstekend aanbod, volledige levering.

Saveurs

Het geleverde product werkte niet voldoende. Zonder problemen werd de volgende dag een nieuwe opgestuurd en die werkt perfect! Top service dus!!!

Top service en snel!

Ga zo door!