Goede ervaring, snelle en complete levering.

snelle levering

Japansegarden

Zeer goede site en vakkundige informatie betreffende niet alleen de goederen maar ook voor de doe het zelfer.

Bolder

Een redelijk goede website.

bestelde producten zijn gewoon netjes beszorgd

geef prijzen op de website aan inclusief btw aan. ex btw is leuk voor bedrijven.

De weergave van producten exclusief de BTW is omdat
De weergave van producten exclusief de BTW is omdat
wij in principe een b to b bedrijf zijn, met producten die toch een wat specifieke kennis vereisen voor een juiste aankoop, vandaar dat wij ook onze prijzen ecxlusief de BTW vermelden. Inmiddels hebben wij het -via de site en d.m.v. medewerkers met kennis van het vak- het ook mogelijk gemaakt voor pariculieren eventueel met advies/begeleiding en tips de juiste producten via de site aan te kunnen schaffen. Op elke pagina van de site maken wij vermelding van onze prijzen exclusief BTW. Mogelijk komt er in de toekomst een sloten webwinkel uitsluitend voor de particulier waar dan automatisch de prijzen inclusief de BTW zullen worden weergegeven. Helaas is het niet mogelijk bij de door ons gebruikte software beide prijzen te tonen.

OnnO

Redelijk tot goed

scherp geprijsd, ruime keuze

een handleiding bijvoegen, want niet alleen slotenmakers bestellen, maar ook particulieren met geen ervaring.

Reactie Slotenshop.nl:

Goede dag, hartelijk dank voor uw reactie, wij zijn gespecialiseerd in hang en sluitwerk en de verkoop hiervan, inmiddels ook aan particulieren. Hiervoor hebben wij overal op onze website... Goede dag, hartelijk dank voor uw reactie, wij zijn gespecialiseerd in hang en sluitwerk en de verkoop hiervan, inmiddels ook aan particulieren. Hiervoor hebben wij overal op onze website
uitgebreide informatie en extra links naar nader verklarende en product-uitleggende pagina's, tevens is bij de meeste producten automatisch een gebruiksaanwijzing ingesloten bij de bestelling en kunt u als bijlage een montage handleiding downloaden. Mocht dit allemaal geen soelaas bieden hebben wij een slotenmaker en een technisch beheerder mechanische beveiliging in dienst die u per mail of per telefoon graag voorzien van extra uitleg. Wij verwachten dat dat voldoende voor u en andere klanten zal zijn, zoniet horen wij het natuurlijk graag.

F.P. de Lint

Veel mogelijkheden en goede producten. Veel verschillende opties en erg duidelijk uitgelegd op de site.

- duidelijke website
- veel opties

- ander leveranciersbedrijf kiezen.
Slotenshop heeft 5 dagen voor de bezorging al uitgeleverd aan DHL. DHL doet er erg lang over voordat het ontvangen is.

Reactie Slotenshop.nl:

Dank voor uw reactie, vervelend te horen dat uw pakketje zo lang onderweg is geweest, gelukkig zijn de meeste afleveringen van DHL de volgende dag, maar wij zullen de overkomsttijden extra gaan... Dank voor uw reactie, vervelend te horen dat uw pakketje zo lang onderweg is geweest, gelukkig zijn de meeste afleveringen van DHL de volgende dag, maar wij zullen de overkomsttijden extra gaan monitoren , wij doen tenslotte onze uiterste best om de producten zo snel mogelijk af te monteren of gereed te maken en dan is het jammer als de vervoerder een steekje laat vallen.Onze excuses in dit geval namens DHL die ook hun best doen de volgende dag reeds een bestelling af te kunnen leveren.

Jan Tuenter

Uitstekend

Totaal

Freriks

Goede website. Telefonisch goed advies gehad.

J. de Koning

Via internet ciiinder op sleutelnummer beteld, en keurig op tijd geleverd gekregen. Prima dienstverlening!

Slotenshop.nl levert wat je vraagt, binnen aangegeven termijn. Bestelling vond plaats tussen kerst en nieuw, waarbij duidelijk is aangegeven dat er pas na 1 januari zou worden gestart met de... Slotenshop.nl levert wat je vraagt, binnen aangegeven termijn. Bestelling vond plaats tussen kerst en nieuw, waarbij duidelijk is aangegeven dat er pas na 1 januari zou worden gestart met de bestelling.

De PDF's op de site zijn in heel lage resolutie. Voor een techneut is dit wel te volgen, voor een leek wordt het heel moeilijk. Hier zou ik een workflow opzetten, hoe tot het juiste product te komen.

Wiegman

Levering is snel en goed, had verwacht een pakket te ontvangen waarvoor ik thuis had moeten blijven maar kwam gewoon door de brievenbus.

De site is wat onoverzichtelijk met heel veel informatie die niet allemaal van toepassing is op elke bestelsituatie.

Goede ervaring. Nog gebeld voor info en vriendelijk te woord gestaan. Levering mocht wel wat sneller.

Sneller proberen te leveren.