Martin

Na een valse start met mislukte betaling verder prima.

Goede informatie over verschillende typen sloten, afmetingen ed.

De keuze van het aantal sleutels is een beetje omslachtig als je meerdere gelijksluitende cylinders besteld.
De betaling liep de 1e keer vast bij mij.

Reactie Slotenshop.nl:

Bedankt voor de reactie, we gaan proberen dit voor iedereen duidelijk te maken. Men kan echter al geruime tijd via de productgroep "sleutels bestellen" de extra sleutel(s) apart vermeld in... Bedankt voor de reactie, we gaan proberen dit voor iedereen duidelijk te maken. Men kan echter al geruime tijd via de productgroep "sleutels bestellen" de extra sleutel(s) apart vermeld in elk aantal bijbestellen. Het website systeem werkt echter zo: U bestelt een product met bijvoorbeeld als extra’s een set batterijen, als u van dit product nu 4 stuks bestelt krijgt u automatisch ook 4 x extra batterijen. U kunt dit ondervangen door 1 x het product met batterijen te bestellen en 3 x zonder batterijen. Wij leveren dan 4 x het product en 1 x de set batterijen.

Zie opmerkingen bij de verbeterpunten

Zie opmerkingen bij de verbeterpunten

Zie hierboven. Ik vind het bestellen op de site niet zo makkelijk. Ik heb wel vijf keer opnieuw moeten beginnen omdat iedere keer de bestelling zich vermenigvuldigde! Daarnaast bleek het onmogelijk... Zie hierboven. Ik vind het bestellen op de site niet zo makkelijk. Ik heb wel vijf keer opnieuw moeten beginnen omdat iedere keer de bestelling zich vermenigvuldigde! Daarnaast bleek het onmogelijk om twee eendere sets (met ieder drie sleutels) slechts één extra sleutel te bestellen. Dat moesten er dus twee worden, nl. één per slot.
Het is onmogelijk om een beoordeling van de after-sales te maken, omdat ik daar nog niet mee te maken heb gehad! Ook klantvriendelijkheid is een te groot begrip als je via een site moet bestellen.

Standaard

Geen.

Het zou niet mogelijk moeten zijn dat er verkeerde zaken bij een bepaald artikel te bestellen zijn. BV. bij een kruk-kruk beslag moet het niet mogelijk zijn een compleet blind buitenschild te... Het zou niet mogelijk moeten zijn dat er verkeerde zaken bij een bepaald artikel te bestellen zijn. BV. bij een kruk-kruk beslag moet het niet mogelijk zijn een compleet blind buitenschild te bestellen.

Reactie Slotenshop.nl:

Bedankt voor uw bericht. Er zijn echter situaties waarbij men een geheelblinde plaat aan de buitenzijde gebruikt dus zonder greep of knop en zonder cilindersparing, bijv. een nooduitgang, deze zal... Bedankt voor uw bericht. Er zijn echter situaties waarbij men een geheelblinde plaat aan de buitenzijde gebruikt dus zonder greep of knop en zonder cilindersparing, bijv. een nooduitgang, deze zal echter aan de binnenzijde wel een kruk hebben om de dagschoot te bedienen en de nachtschoot vrij te geven. Bij twijfel controleren wij telefonisch of het juiste product is besteld, uw bestelling leek ons duidelijk, maar dat was niet zo, maar we hebben de voor u juiste platen gewoon even geruild en het probleempje opgelost. We gaan erover denken om dit specifieke
materiaal een eigen plekje op de site te geven. Wordt vervolgd.

Prettig professioneel

Altijd bereikbaar, zo niet wordt je teruggebeld.
Er wordt meegedacht.
Veel kennis van zaken.

Voor leken mag de site wat duidelijker. Maar als je belt krijg je alsnog alle informatie.

Slotenshop.nl

snelle reactie, zelfs in weekend

meegeleverde informatie klopte niet/was verouderd

Reactie Slotenshop.nl:

Klopt, Helaas is dit een door de fabrikant standaard meegeleverde gebruiksaanwijzing die nog spreekt over zichtbare puntjes aan een zijde ivm de boorbeveiliging, Hier wordt -ook na eerdere vragen-... Klopt, Helaas is dit een door de fabrikant standaard meegeleverde gebruiksaanwijzing die nog spreekt over zichtbare puntjes aan een zijde ivm de boorbeveiliging, Hier wordt -ook na eerdere vragen- inmiddels aan gewerkt. Zodat bij de ondermeer door u aangeschafte laatste generatie SKG*** cilinders de juiste informatie wordt verstrekt zodat daar geen vragen meer over zullen komen.

Snelle service

Snelle service

Ben Peeters

Prima service

R.W. Aberson

Zeer klantvriendelijk. Heel goede ervaringen met levering en perfect op maat gemaakt

Perfect verpakt

M.Jansen

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Duidelijke site, alleen jammer dat de btw niet gelijk in de prijs is verwerkt.

Een keurmerk voor veilig winkelen zou ik persoonlijk wel prettig vinden.