Snelle levering!

De eerste keer dat ik probeerde te bestellen werkte de bestel interface op de website niet goed. Mijn winkelmandje bleek ineens leeg. Bij de tweede keer verliep dit echter zonder problemen.

S Verlee

Goed, verzending mag meer beveiligd, was te duidelijk een zending sleutels

Goed, verzending mag meer beveiligd, was te duidelijk een zending sleutels

Na bestelling sleutels anoniemer verzender ivm beveiliging

Reactie Slotenshop.nl:

Goede Tip! daar gaan we zeker wat mee doen in het geval we de sleutels naar het adres van de gebruiker verzenden.

S.Hameete

Goeie website, duidelijk en snelle communicatie via mail

duidelijke website, uitgebreide info incl. filmpjes.
duidelijke website, uitgebreide info incl. filmpjes.
e-mail met vragen werdt ontzettend snel beantwoord, ook wordt er doorgevraagd naar bepaalde situaties (bijv. of een knopcilinder bij een ruit wordt gebruikt, dat dit niet aan te raden ivm. veiligheidsvoorschriften.)

ik weet zo geen verbeterpunten.

Compleet assortiment, snelle levering, snel antwoord op vragen

Voordeurslot niet van verwachte kwaliteit

Voordeurslot niet van verwachte kwaliteit

Reactie Slotenshop.nl:

Jammer dat u anoniem u reactie geeft, en niet wat meer informatie over wat uw verwachtingen zijn/waren.U heeft het over een voordeur slot terwijl u alleen een passende cilinderset hiervoor heeft... Jammer dat u anoniem u reactie geeft, en niet wat meer informatie over wat uw verwachtingen zijn/waren.U heeft het over een voordeur slot terwijl u alleen een passende cilinderset hiervoor heeft besteld. Wij werken zelf al 10 tallen jaren tot volle tevredenheid -van zowel de klanten als de monteurs- met deze abus-pfaffenhain cilinders die in alle denkbare vormen en maten kunnen worden geleverd op een uniek sleutel nummer.Na zorgvuldige montage -dit vereist wel enige kennis van sloten en de montage daarvan- werken deze cilinders prima op de meest voorkomende opleg voordeursloten(ook voor de binnenzijde van deze sloten).In het uitzonderlijke geval dat er iets mis gaat of de cilinder wordt bv met lijm ingespoten behoeft u alleen een nieuwe buiten cilinder op nummer te bestellen en uw gehele sluitplan of gelijksluitende cilinder set blijft intact en kunt u steeds met een en dezelfde sleutel alle sloten blijven bedienen.Mogelijk kunt u uw probleem eens bij de klantenservice voorleggen en is dit eenvoudig op te lossen.

Prima, en goede after service

Prima, en goede after service

Uitstekende service, snelle levering

uitstekende service, snelle levering

martin

Telefonisch goed bereikbaar en de site is prettig te doorlopen

telefonisch goed bereikbaar en de site is prettig te doorlopen

het aantal extra sleutels bijbestellen gaat nit handig op de site zou een aparte ordertabel mogen zijn

Reactie Slotenshop.nl:

De mogelijkheid om sleutels extra bij of na te bestellen is inmiddels al een maand operationeel. Deze mogelijkheid vindt u bij de productgroep sleutels waar u sleutels op nummer en of certificaat... De mogelijkheid om sleutels extra bij of na te bestellen is inmiddels al een maand operationeel. Deze mogelijkheid vindt u bij de productgroep sleutels waar u sleutels op nummer en of certificaat uit ons assortiment direct kunt bestellen.

Stef

Zeer goed, snelle en correcte levering.

Snelle levering en kennelijk alle formaten voorradig.

U ontdekte een onlogische combinatie (smal slot / normaal beslag) en vroeg dit na.

De website staat (nog) niet precies alle mogelijkheden toe. De foto’s werden op mijn browser (firefox) klein getoond; dat maakt de tekeningen soms onleesbaar.