Daemen

S.J.Stal

Niet tijdig mijn bestelling geleverd.

Goede website

Klant informeren als een bestelling niet binnen de levertijd afgeleverd kan worden.

Reactie Slotenshop.nl:

Dank voor uw reactie, Uw bestelling van zaterdag 2 juni is door ons in behandeling genomen op maandag 4 juni en tengevolge van een fout onzerzijds blijven liggen i.v.m. een afwijkende voorraad... Dank voor uw reactie, Uw bestelling van zaterdag 2 juni is door ons in behandeling genomen op maandag 4 juni en tengevolge van een fout onzerzijds blijven liggen i.v.m. een afwijkende voorraad positie zonder dat aan u terug te melden. Deze terugmelding gaat normaliter via een van onze medewerkers, maar is helaas in uw geval blijven liggen totdat wij een melding van u ontvingen over de te verwachten leverdatum op de avond van 7 juni, waarna direct is gereageerd en u pakket de volgende ochtend 8 juni is verzonden. Neemt echter niet weg dat u bestelling onnodig enkele dagen vertraging heeft opgelopen onze excuses hiervoor.

Petra

Goed en voordelig

De website geeft veel informatie over de producten.

prijzen met BTW vermelden, dan is het voor iedereen duidelijk.

Reactie Slotenshop.nl:

wij zijn in principe een b to b bedrijf met producten die toch een wat specifieke kennis vereisen voor een juiste aankoop, vandaar dat wij ook onze prijzen ecxlusief de BTW vermelden. Inmiddels... wij zijn in principe een b to b bedrijf met producten die toch een wat specifieke kennis vereisen voor een juiste aankoop, vandaar dat wij ook onze prijzen ecxlusief de BTW vermelden. Inmiddels hebben wij het -via de site en d.m.v. medewerkers met kennis van het vak- het ook mogelijk gemaakt voor pariculieren eventueel met advies/begeleiding en tips de juiste producten via de site aan te kunnen schaffen. Op elke pagina van de site maken wij vermelding van onze prijzen exclusief BTW. Mogelijk komt er in de toekomst een sloten webwinkel uitsluitend voor de particulier waar dan automatisch de prijzen inclusief de BTW zullen worden weergegeven.

j.c put

Fantastische service

goed gesprek met een medewerker die weet waar hij het over heeft

Hans topfer

Super snelle leverering

super snelle leverering

Baseline COMACO

Correct en snel

heldere website snelle leveringen

meer informatie verstrekken over de verschillende combinaties en eventuele na bestellingen

Reactie Slotenshop.nl:

Dank voor uw reactie , wij hebben inmiddels een extra "sleutel-pagina" aan de site toegevoegd waar u uw sleutel nabestellingen eenvoudig kunt aanklikken op merk en type en u alleen het... Dank voor uw reactie , wij hebben inmiddels een extra "sleutel-pagina" aan de site toegevoegd waar u uw sleutel nabestellingen eenvoudig kunt aanklikken op merk en type en u alleen het sleutelnummer nog hoeft te vermelden. Over de extra te verstrekken info over de verschillende combinaties wordt nog hard nagedacht i.v.m. de hoeveelheid tekst..... maar ook hier gaan we mee aan de slag.

Pieper

Uitstekend

uitstekend

goed

J.daemen

Er werkt contact opgenomen over de bestelling .
Of we we zeker waren van de bestelde sloten en sleutels.
Als er al twijfel was over de bestelde sloten is die op dat moment weg genomen...
Er werkt contact opgenomen over de bestelling .
Of we we zeker waren van de bestelde sloten en sleutels.
Als er al twijfel was over de bestelde sloten is die op dat moment weg genomen .
Dus duidelijk en prettig .