Henri van Boxtel

Prima service. Ik had nogal wat "noten op mijn zang", maar ik ben prima geholpen. Misschien handig om enkele uren per week te verkopen op locatie.

Prima service

Verkoop op locatie zou handig zijn.

Corry Steensma

Prima en deskundig advies. Neemt alle tijd. Ook voor een kleine particuliere klant

Neemt alle tijd om de klant goed te informeren. Product is super vers

Jan Boeren / Le Cuisinier

Voor het eerst levende slakken gekocht via internet

perfecte service

wat meer 'instructie' over bereiding zou mogen.

Op zich goed, al waren de slakken bij de buren geleverd en lag er geen briefje in de brievenbus, waardoor ze een nacht buiten de koeling bij de buren hebben gelegen. Is natuurlijk een fout van de... Op zich goed, al waren de slakken bij de buren geleverd en lag er geen briefje in de brievenbus, waardoor ze een nacht buiten de koeling bij de buren hebben gelegen. Is natuurlijk een fout van de post. Toen ik de volgende dag Slow Escargots mailde om te vragen waar mijn slakken bleven, kwam de mail terug.

De slakken waren lekker :)

Communicatie zou beter kunnen, liever op de dag zelf verzenden dan pas de dag erna (ik bestelde 10 uur 's morgens en de slakken gingen pas de volgende dag op de post) Zeker rond kerst probeer ik... Communicatie zou beter kunnen, liever op de dag zelf verzenden dan pas de dag erna (ik bestelde 10 uur 's morgens en de slakken gingen pas de volgende dag op de post) Zeker rond kerst probeer ik (heb zelf een webwinkel) producten voor 5 uur nog op de post te doen.

In nieuwjaarsperiode escargotangetjes en - vorkjes digitaal besteld

ja; GOEDE INFO EN PRIJSOPGAVE; vandaag besteld, dag erna reeds in huis, en dit zelfs in België...goede kwaliteit geleverde producten

ik zou het niet weten. meer hoeft het niet te zijn

Niels

Prima bestelfunktie, handig en compleet. Fijne follow up met bevestiging etc

Wellantcollege Boskoop

2 kilo escargots besteld voor een open dag VMBO (voor een groep 8 dag)

Snelle levering volgens voorwaarden

Bob

Uitstekend! We werden keurig gebeld wanneer wij de slakken wilden eten, dit omdat er dan met verzenden rekening mee werd gehouden. Mooie service!!

Bijzonder dat we werden gebeld met de vraag wanneer we de slakken precies wilden ontvangen. Dit omdat we ze dan zo vers mogelijk kregen.....

R. de Groot

Alles is zeer goed verlopen zoals vooraf werd aangegeven.
Netjes en hygiënisch verstuurd.

Frank Collas

Fijn bedrijf, duidelijke website