Redelijk goed. Eigenaar is niet op de hoogte wat de tarieven van de post zijn. Een pakje tot 10 kg kost €6,95 en geen 7,95.
Bij mij zijn het voederdieren de kwaliteit laat te wensen over....
Bij mij zijn het voederdieren de kwaliteit laat te wensen over. Slakken zijn te groot voor de skinken.

Goed naar de klant luisteren en niet zeggen je hebt die en die maat nodig. Klanten niet dwingen om het per post te doen, het komt de dieren niet ten goede. Zeker niet als voederen dieren zijn. Goed naar de klant luisteren en niet zeggen je hebt die en die maat nodig. Klanten niet dwingen om het per post te doen, het komt de dieren niet ten goede. Zeker niet als voederen dieren zijn.

Helemaal prima. Bezorging deed er iets langer over dan verwacht. Kreeg een bericht dat het product verzonden was, maar kreeg hem niet de volgende dag (wat je zou verwachten). Het pakket kwam (dacht... Helemaal prima. Bezorging deed er iets langer over dan verwacht. Kreeg een bericht dat het product verzonden was, maar kreeg hem niet de volgende dag (wat je zou verwachten). Het pakket kwam (dacht ik) twee dagen ná het ontvangen van de e-mailbevestiging. Alles was nog koud en goed verpakt, dus geen probleem.

prima communicatie, producten waren goed verpakt.

Track&Trace aanbieden.

Producten hebben een uitstekende kwaliteit.

Anton van Horen

Lennart is een enthousiaste vrolijke gedreven ondernemer en vertelt vol overgave over zijn passie!

Een kg grote levende slakken gekocht.

Snelle levering, goed verpakt, leuke vouchers met info en alle slakken levend!

Greet van den Brink

Snelle levering! Prima gedaan.

Producten goed verpakt!

nee

Marianne

Wat een heeeeerlijke slakken en top verpakt zodat ze mooi koel aankwamen
Ga ik zeker nog x bestellen
AANRADER!!

Zie bovenstaand

Prima service, keurige levering

De koelverse levering en de vriendelijke service

Goede vlotte service