Bent u tevreden over het contact met onze medewerkers?
9.6/10
Hoe waarschijnlijk is het dat u ons aanbeveelt bij familie, vrienden of collega's?
9.6/10

Mieke Janssen

Ik heb het contact met Smeets Uitvaartverzorging als heel prettig ervaren. Ik had het meeste te maken met Jos Meex. Ik heb hem dit ook persoonlijk laten weten. Het contact was meelevend, meedenkend,... Ik heb het contact met Smeets Uitvaartverzorging als heel prettig ervaren. Ik had het meeste te maken met Jos Meex. Ik heb hem dit ook persoonlijk laten weten. Het contact was meelevend, meedenkend, meevoelen. Ik kreeg heel snel contact met Jos Meex. Hij belde snel terug als hij bezig was. Contact per mail was snel en handig om dingen door te sturen. De begrafenis zelf verliep ook heel netjes.

Moobers

Een goede begeleiding van a tot z. En een perfect verzorgende uitvaart.

Brigitte Hogenboom

Ondanks de Corona maatregelen, zeer betrokken en meedenkend.

Marcel van der Meer

Algemeen Goed geregeld, kleine aandachtspuntjes over de presentatie.

V.Goossens

Wij zijn tevreden over uw begeleiding na het overlijden en de uitvaart van onze vrouw/moeder.

Jack Heuts

Via goede ervaringen van kennissen hebben wij gekozen om de uitvaart van onze moeder door Smeets uitvaartverzorging te laten uitvoeren. Een beter keuze hadden wij niet kunnen maken. Vanaf het eerste... Via goede ervaringen van kennissen hebben wij gekozen om de uitvaart van onze moeder door Smeets uitvaartverzorging te laten uitvoeren. Een beter keuze hadden wij niet kunnen maken. Vanaf het eerste contact was er een goed gevoel en konden onze wensen stuk voor stuk, ondanks alle corona-beperkingen, gehonoreerd worden. Met name het afscheid in 't Sterrenhuys was heel bijzonder. Wij konden daar op geheel eigen wijze afscheid nemen, waardoor het afscheid van onze moeder voor altijd een mooie herinnering zal zijn.

J. de Vries.

Mooi intiem afscheid waarbij al ónze wensen zijn gehonoreerd.

j spronck

Zeer tevreden, deskundig, ingetogen, betrouwbaar