8.2/10
8.2/10

Anneke Rijs

Prima op de website na.

Vriendelijkheid, snelle levering. Ik had 3 grote tegels van mijn wildverband gebroken geleverd gekregen. Deze lagen niet meer in het pakket, maar na een foto en een mail snel een nalevering... Vriendelijkheid, snelle levering. Ik had 3 grote tegels van mijn wildverband gebroken geleverd gekregen. Deze lagen niet meer in het pakket, maar na een foto en een mail snel een nalevering gekregen. Dank u wel. Dat vind ik klantvriendelijk.

Uw website is onduidelijk. Ik heb 2 x moeten bellen om bij de terra tops stenen te komen. Bleek je het los van elkaar te moeten schrijven. Dan deel pakket, ook niet gelijk zichtbaar. Dat moet echt... Uw website is onduidelijk. Ik heb 2 x moeten bellen om bij de terra tops stenen te komen. Bleek je het los van elkaar te moeten schrijven. Dan deel pakket, ook niet gelijk zichtbaar. Dat moet echt beter kunnen als jullie van klanten verwachten dat ze het via de website bestellen. Ik ben 2 uur bezig geweest om het voor elkaar te krijgen. Zou in 15 minuten gelukt moeten zijn.

C.H. Maas

Hout en bestrating gekocht. Goed advies ove materialen. Geen advies gehad omtrent plaatsen maar men was helder daarin. Alleen verkoop. Dus geen klachten.

Rene

Mooie ruime show room tuin

Bel de klant voor dat jullie gaan rijden met de vracht wagen.

Houben

Mijn bestelde stenen waren zwaarder dan ik dacht omdat ik ze zelf wilde ophalen heb ik contact opgenomen om de stenen toch te laten bezorgen. Dat werd meteen geregeld zonder problemen uiteraard... Mijn bestelde stenen waren zwaarder dan ik dacht omdat ik ze zelf wilde ophalen heb ik contact opgenomen om de stenen toch te laten bezorgen. Dat werd meteen geregeld zonder problemen uiteraard tegen de bezorgkosten.

Goede services

Smitco doet wat het doen moet.

neen

neen

Hrish

Super Service, alleen Jammer geen informatie over bezorging bijvoorbeeld tijdstip van levering..

Goed bedrijf

Wel weten Welke dag maar geen Tijd. Best jammer want het is heel belangrijk om te weten Hoe laat je spullen Binnen Komt..........

Bij dit bedrijf wordt je als een leugenaar neergezet wanneer je klachten hebt over de levering van matrialen.
Ik zaler zeker nooitmeermijn tuin matrialen kopen.

Reactie Smitco.nl:

Geachte "anonieme" mevrouw/mijnheer,
Wij weten helaas niet waar u het over heeft. Indien er klachten zijn proberen wij deze altijd netjes op te lossen?
Het Smitco Verkoopteam

Breeker

Aardige mensen achter de balie. Nadat ik mijn bestelling via de Smitcosite wilde doen, kon ik helaas door welke oorzaak ook, de afleveringsdatum niet wijzigen. In het telefonisch overleg dat ik... Aardige mensen achter de balie. Nadat ik mijn bestelling via de Smitcosite wilde doen, kon ik helaas door welke oorzaak ook, de afleveringsdatum niet wijzigen. In het telefonisch overleg dat ik hierover had werd mij gezegd dat ik de correcte datum bij de "opmerkingen" kon aangeven en dat zou dan gelezen worden. Omdat ik hierover toch geen goed gevoel had, ben ik persoonlijk langs gegaan om te informeren of dit goed was opgepakt....Nee dus, de foute afleveringsdatum was aangehouden. Gelukkig kon dit nog worden gewijzigd in de juiste datum. Bij de "opmerkingen" heb ik eveneens aangegeven waar de stenen en het zand moeten worden afgeleverd (aan de zijkant en NIET voor de deur). Ik mag hopen dat dat goed komt.

Werknemers zouden beter het kopje " opmerkingen" moeten lezen!!

M.G.Gasseling Sierbestratingen

Als zelfstandig stratenmaker doe ik mijn inkopen bij Smitco B.V. Dit al jaren naar alle tevredenheid.
De service en dienstverlening van Smitco B.V is uitermate goed, gemaakte afspraken zijn helder en worden altijd nagekomen. Smitco B.V denkt met je mee en staat werkelijk altijd voor je klaar en zijn behulpzaam wanneer nodig!
Prima bedrijf, voor mij geen ander! Smitco B.V ga zo door! Top!

Zoals hierboven beoordeeld!

Geen!