8.2/10
8.2/10

S Hoogerwerf

2 m3 zand besteld
Goeie service. Helaas kon de vrachtauto niet bij ons op de dijk komen. Dat is minder.

Kleinere vrachtwagen die ook op moeilijker beeeikbare adressen kan bezorgen.

Ton van den Ham

Goed assortiment en erg uitgebreid.

Je kan alleen de order zien als je inlogt. en die staat op geleverd vanaf het moment dat je hebt betaald (wat dus niet het geval is) tevens zou het duidelijk zijn als je een mail krijgt met een te... Je kan alleen de order zien als je inlogt. en die staat op geleverd vanaf het moment dat je hebt betaald (wat dus niet het geval is) tevens zou het duidelijk zijn als je een mail krijgt met een te verwachten tijd stip van levering. dat hoeft niet op de minuut maar "in de ochtend"of "in de middag "zou al prettig zijn.

x

x

Klantvriendelijkheid aan balie vergroten

Reactie Smitco.nl:

Geachte anonieme klant,
Wij vinden het erg vervelend dat u niet tevreden over onze klantvriendelijkheid.
Geachte anonieme klant,
Erg jammer dat we niet weten waar we op zouden moeten letten, wij doen voor al onze klanten ons uiterste best.
Na uw reactie zullen wij trachten nog vriendelijker te zijn!

Burger

Altijd al zeer goede ervaringen gehad!

Klantvriendelijkheid, kennis, assortiment en uitstekende levering!

Ik mis wat info voor het verder behandelen/afwerken van het product.
Ik mis wat info voor het verder behandelen/afwerken van het product.
Vlak voor de kerst Demiton Promokei 30x20x6 Coal besteld, Smitco is nu twee weken dicht en weet niet goed hoe de bestrating te behandelen. Brekerzand (fijn) gebruiken om te voegen of wat raden jullie aan?

Reactie Smitco.nl:

Goedemorgen familie Burger,
Hartelijk dank voor uw positieve review over ons bedrijf, hier zijn wij erg blij mee!
Wij raden aan om uw bestrating "demiton 30x20 strakke bestrating"...
Goedemorgen familie Burger,
Wij raden aan om uw bestrating "demiton 30x20 strakke bestrating" in te voegen met zilverzand. Dit is een zeer fijne zandsoort welke goed tussen de kleine voegen van de demiton klinkers past. Wij leveren dit soort zand in de kleuren naturel (wit) of in black sparkle (zwart)
Alvast een goed begin van 2016 gewenst en wij hopen u in het nieuwe jaar te mogen begroeten!. Wij zijn weer geopend vanaf 4 Januari 2016.

Ruime sortering, vriendelijke personeel, goed bereikbaar

Ruim assortiment, overzichtelijke website

Zeer vriendelijk geholpen

nee

nee

Anoniemjopie26

Op tijd geleverd, levering geheel volgens bestelling