8.2/10
8.2/10

van den Eijnde

De bestelling is nog niet binnen. Goede service.

koop groot in waardoor een lagere prijs van de producten.

Nog geen een.

Karin Meijer

Uitstekend bedrijf

In eerste instantie bij Smitco gekeken naar het grote assortiment tegels. Aan de balie zijn wij toen uitstekend geholpen/geïnformeerd. Uiteindelijk hebben we via de website besteld en zijn de tegels... In eerste instantie bij Smitco gekeken naar het grote assortiment tegels. Aan de balie zijn wij toen uitstekend geholpen/geïnformeerd. Uiteindelijk hebben we via de website besteld en zijn de tegels op de afgesproken datum en op de door ons gemarkeerde plek bezorgd.

P.Hoogendoorn

Ik heb online hout besteld en dat werd op de aangegeven dag netjes verpakt op een pallet bezorgd.

Zoals aangegeven was het hout goed verpakt zodat deze niet krombuigen wanneer je het een paar dagen laat staan.

Karin

Heel vriendelijk te woord gestaan ivm annuleren zand. Werd gezocht naar oplossing. Geld netjes terug gestort.

Afspraken nagekomen.

Super mooie tegels. Mooi verpakt zodat het niet beschadigd. Vind wel dat boven een bepaald bedrag de verzendkosten weg mogen vallen

Mooi verpakt, snelle levering

Verzendkosten bij een hoog bedrag minder

Rosa Kristallina

Waard voor je geld, zeer goede service en klant vriendelijkheid.

De bezorger was zeer klant vriendelijk! Niets was voor hem teveel.

Tip: ga zo door met de klant vriendelijkheid

Germaine

Zeer positief, zowel in de winkel als bestellen via internet.
Bij vragen word je zeer goed geholpen.
Bij een mogelijk probleem komen ze met een oplossing.

Ik had gebeld, het was erg druk, toen ik in de wacht stond opgehangen om even later zelf terug te bellen.
Dit was niet nodig want Smitco belde zelf al weer terug.

Onderste tegels...
Dit was niet nodig want Smitco belde zelf al weer terug.

Onderste tegels waren stuk, ondanks dat er al wat tijd overheen was gegaan (ivm privé omstandigheden) mag ik ze gewoon om komen ruilen.

Ik kan alleen maar zeggen super service!
Menig bedrijf mag er een voorbeeld aan nemen!

Niks aan te merken!

H.Reijinga

Deskundig personeel , goede service.

alles

de Jong

Beetje onpersoonlijk, maar heel veel keuzes en snelle levering.

Snelle afhandeling van de orders, en dus ook een snelle levering precies zoals genoemd in de orderbevestiging.

Een betere aftersales, misschien een idee om je klanten te benaderen of zij alles in goede orde hebben ontvangen.