8.2/10
8.2/10

Goederen geleverd volgens opgave. De voorwaarden op de rekening, zoals binnen 24 uur reclameren, ruilen of teveel niet kunnen terugbrengen, etc komt wel erg klantonvriendelijk over.

Op het adres van Smitco is de verkoopwaar mooi geplaatst.

Mogelijk soepeler omgaan bij bestel overschot en of ruilen zoals nu in de voorwaarden vermeld.
Het gaat hier niet over de vriendelijkheid van de baliemedewerkers, die zijn oke. Het gaat om de vermelde voorwaarden, die een indruk wekken van een monopolie positie in de Zaanstreek. Voor mijn buren reden om niet bij Smitco te kopen.

Reactie Smitco.nl:

Geachte anonieme klant,
Geachte anonieme klant,
De reden dat wij onze klanten vragen om binnen 24 uur te reclameren is dat wij dan eventuele breuk of kleurverschil direct kunnen claimen bij de desbetreffende leverancier of producent en de klacht dan ook op een zeer korte termijn kunnen oplossen.
Wij nemen geen tegels terug omdat bij de productie van alle soorten bestratingsmateriaal gewerkt word met batch en kleurnummers. Wij zorgen dat al onze bestellingen geleverd worden uit hetzelfde batch/ kleurnummer om kleur en maatverschillen te voorkomen. Op deze manier zijn wij er zeker van dat wij ten aller tijden nieuw onbeschadigd materiaal met het juiste batch/ kleurnummer bij onze klanten leveren en daardoor weinig tot geen klachten over deze zaken hebben.
Wij hopen dat u na bovenstaande uitleg uw gedachten over ons bij zou kunnen stellen, wij streven namelijk naar alleen tevreden klanten!
Smitco b.v. Westzaan

Andrey Stepanov

Purchased sand and wood

Zakken grond en stapelstenen gekocht

De bezorging was perfect. De chauffeur heeft veel moeite gedaan om de goederen bij mij op de juiste plaats af te leveren.

De klantvriendelijkheid laat te wensen over. Laat de medewerkers eens een cursus volgen op dit gebied. Toen ik de eerste keer kwam werd ik min of meer weggestuurd en verwezen naar de website, want... De klantvriendelijkheid laat te wensen over. Laat de medewerkers eens een cursus volgen op dit gebied. Toen ik de eerste keer kwam werd ik min of meer weggestuurd en verwezen naar de website, want het was veel te druk....... Toen ik de tweede keer kwam, ging men eerst over tot het intoetsen van mijn naam en adresgegevens. Toen bleek dat ik informatie wilde, was men niet meer geïnteresseerd.
Advies: Denk eens vanuit de klant!!!
- Zorg er bijvoorbeeld voor dat ook met een creditcard betaald kan worden of aan de chauffeur met een mobiel pinapparaat. Grote bedragen vooraf betalen brengt risico's mee voor de klant. Er moet maar afgewacht worden of er geleverd gaat worden.
- Geef ook in het weekend onmiddellijk een bevestigingsbericht van de bestelling en wacht daarmee niet tot de eerste werkdag.

Reactie Smitco.nl:

Geachte Anonieme klant,
Hartelijk dank voor uw feedback, wij vinden het erg vervelend dat u onze service zo slecht ervaren heeft.
Wij proberen al onze klanten dezelfde service te verlenen...
Geachte Anonieme klant,
Wij proberen al onze klanten dezelfde service te verlenen ook tijdens drukke periodes, het is echter wel zo dat er over tuinaarde en stapelstenen niet enorm veel valt uit te leggen en dat we dan wel een volgende klant willen helpen.
U kunt bij ons niet met een creditcard betalen, maar wel via I-deal of per pin. Dit heeft te maken met de kosten welke de creditcard instanties rekenen en de kleine marges waar wij mee calculeren.
Wij sturen bewust geen automatische orderbevestigingen om teleurstellingen te voorkomen. Wanneer onze klanten een bevestiging krijgen "tijdens werkdagen binnen een half uur" is dit direct met de juiste leverdag en controle of de materialen leverbaar zijn.
Smitco b.v. Westzaan

T. Boom

Bemeste tuingrond (5m3) en graszoden (50m2) besteld via de webshop, en bijzonderheden telefonische besproken. De service is uitstekend en de telefonische ondersteuning duidelijk.
De levering...
De levering werd keurig telefonisch aangekondigd door de chauffeur en naar tevredenheid afgeleverd op de aangegeven plaats.
De goederen waren van uitstekende kwaliteit: mijn nieuwe gazon ligt er prachtig bij!

goede service, goede ondersteuning, duidelijke website.

Snelle levering, op voorraad en klantvriendelijk!
Telefonisch ook heel vriendelijk. Uitstekende kwaliteit producten met voordelige prijs!

Super geregeld met bezorging van 2 kub zand.
BigBags.

G Lammertse

Prima bedrijf, goed gesorteerd, denken met je mee en zijn redelijk in prijs.

snelheid en assortiment

als je voor de eerste keer komt weet je eigenlijk niet waar je moet zijn om je spullen te kopen.

(Bewerkt)

Smitco provide a good product.
I was a unfortunate to receive an error in my order. It took a little time fix this problem. Overall i would recomend this company.

Make it clear the time to exchange incorrect tiles.

Make it clear the time to exchange incorrect tiles.

Tiles are also shipped face-face, so when they arrive you can only view the back of the tiles, making it impossible to see if the correct tile has been ordered.