8.2/10
8.2/10

Mike Bermond

Tijdens werkzaamheden tuin op het laatste moment (vrijdag) stenen besteld met de vraag of ze maandag vroeg geleverd konden worden en dat kon. prima geholpen door vriendelijk en betrokken... Tijdens werkzaamheden tuin op het laatste moment (vrijdag) stenen besteld met de vraag of ze maandag vroeg geleverd konden worden en dat kon. prima geholpen door vriendelijk en betrokken personeel

bedankt, Mike Bermond

vriendelijkheid en meedenken

geen, gewoon doorgaan......

E. Flier

Prima service. Fijn contact. Snelle levering

We hadden een tegel besteld maar deze was tijdelijk niet leverbaar. Zodoende hebben we een duurdere tegel gekregen voor dezelfde prijs. Top!

N.v.t.

Nvt

Nvt

Duidelijk website. Goede levering

Het zou fijn zijn dat je weet hoe laat er geleverd gaat worden

Groot assortiment - goede prijzen - goede afspraken over bezorging.

Ad van Etten

Duidelijke site en een makkelijk te bestellen procedure.

Duidelijke, overzichtelijke site en een goed bestelmenu.

n.v.t.

Altijd snel afgehandeld prima personeel

kort en bondig prima

Slechte service naar de klant toe denk alleen aan eigen tijds indeleing.
Slechte service naar de klant toe denk alleen aan eigen tijds indeleing.
Als je nog niet betaald hebt is alles mogelijk is aalles betaald en afspraken zijn is levering van een product niet moegelijk
Uiteindelijk een vervangend product uit gezocht dan blijkt de levering niet mogelijk te zijn en moet je wachtten tot dat
de monopolist met veel arrogantie (lees smitco him self) tijd denkt te hebben zonder enige service gevoeligheid te tonen.
De klant kan dan barsten. Schandalig gewoon weg wij hebben spijt dat wij een bestelling hebben gedaan bij Smitco.
Zal ook zeker niet meer gebeuren in de familie en zal hen ook zeker niet aanreclameren bij anderen.
Het gaat dit bedrijf te goed.

Ja snel geld willen verdienen en er niets voor te hoeven doen en de klant een grote bek geven.

Poort sluiten.of cursus klant vriendelijkheid nemen zeker dat mannetje zelf.

Reactie Smitco.nl:

Geachte anonieme "klant"
Wij denken te weten waar u het over heeft, en begrijpen uw anonieme reactie totaal niet.
U verwacht van ons dat we binnen een dag een alternatieve...
Geachte anonieme "klant"
U verwacht van ons dat we binnen een dag een alternatieve bestelling bij u komen bezorgen.
Wij hebben u proberen uit te leggen dat dit technisch helaas niet mogelijk is , maar dat wij zeer snel iets voor u konden regelen.
Dit was voor u niet nodig.
We vinden het erg jammer dat u zo slecht over ons denkt, maar wij hebben gedaan wat in onze mogelijkheden lag.
Smitco b.v. Westzaan

Ivo Ten Cate

Matig

Je kunt landelijk bestellen, maar als er iets is (kapotte tegels, te veel besteld etc.) verwachten ze dat je het maar even bij ze afzet. Zet een service punt op die de klant helpt na afloop.