8.2/10
8.2/10

N. Pronk

Mooi terrein met ruime keus en vriendelijke medewerkers. Afhandeling order niet zo tevreden mee. Er zaten in maar liefst 8 grote stenen een scheur waardoor tegelzetter die dag niet verder kon. Na... Mooi terrein met ruime keus en vriendelijke medewerkers. Afhandeling order niet zo tevreden mee. Er zaten in maar liefst 8 grote stenen een scheur waardoor tegelzetter die dag niet verder kon. Na belletje konden de tegels week later niet nageleverd worden maar wel opgehaald. Dus tegelzetter moest weer terugkomen en wij moesten de tegels zelf vervoeren. Geen compensatie.

Ruime keuze.

Zie boven

Reactie Smitco.nl:

Geachte klant,
Wij proberen ten aller tijden tegels zonder breuk te leveren, echter wij hebben te maken met toelevering van derden.
Indien een bepaalde soort tegel niet direct uit onze...
Geachte klant,
Indien een bepaalde soort tegel niet direct uit onze voorraad komt moeten wij de tegel opnieuw bestellen, hier zit soms een aantal dagen levertijd op.
Hier is helaas niets aan te doen hoe zeer wij ook onze best doen om met spoed de bestelling bij ons binnen te krijgen. Vaak is dan ophalen de snelste optie, maar brengen had ook een optie geweest zoals met u besproken.
Met vriendelijke groet, Smitco b.v. Westzaan

Prima doen wat ze zeggen.

D Kranenburg

Goede service en uitleg over het gekochte product.

Heel goede ervaring.!!

Prijs kwaliteitsverhouding en duidelijkheid over bezorgkosten.
Correcte levering.

Michael

Goed advies bij bestellen sierbestrating..keurige levering..vriendelijke chauffeur :-)

Korrekt en stipt

nvt

nvt

Totaal gezien positief. Zal zeker belangstellenden op bedrijf attenderen

Goede en vriendelijke reactie.

Bij het ophalen van bestellingen uit de winkel aangeven dat men zo nodig door kan rijden.

Bert

Duidelijke site, handig dat je zelf bezorgdag meteen bij bestellen kunt aangeven. Alleen jammer dat men niet kan zeggen of de bezorging 'smorgens of 'smiddags komt. Vriendelijke bezorger ook.

Mischien ook bezorg tijdstip aangeven, of toch elk geval in de ochtend of middag

marleen de haan

Op zich ok over de producten alleen de levering tot aan de deur is echt wel een pre die niet waargemaakt kan worden helaas

het product wat ik heb aangeschaft is prima, niets op aan te merken. prima tegel voor een prima prijs

Verbeterpunt zou zijn levering tot aan de deur, we wonen in het kalf in zaandam en daar heb je allemaal bruggetjes waar de vrachtwagen niet overheen kan (dat snap ik en is ook al vanaf het begin dat... Verbeterpunt zou zijn levering tot aan de deur, we wonen in het kalf in zaandam en daar heb je allemaal bruggetjes waar de vrachtwagen niet overheen kan (dat snap ik en is ook al vanaf het begin dat de buurt gebouwd is het geval - om en nabij 35 jaar). Echter wat ik dan niet snap is dat er geen heftruck/karretje mee is waardoor de stenen (of vorige keer het gras) niet voor de deur op de stoep afgeleverd kan worden. We hadden 3 pallets met stenen en voor je het allemaal op je eigen erf hebt ben je wel weer een flink aantal uren verder (en gesjouw), terwijl dit wel een stuk handiger en sneller zou kunnen.

Bij het opgeven van de leverdag kon je ook kiezen voor een zaterdag of zondag, echter zijn dit geen leverdagen bij smitco, jammer dat deze optie wel geboden wordt als je wilt bestellen, dit is zeker voor verbetering vatbaar.

Niet alle foto's van de producten zijn zichtbaar via de site.