8.2/10
8.2/10

W portz

Ik heb wel betaald. Maar heb nog geen bericht ontvangen dat ik het kan ophalen

Ze hebben veel.

Leveren duurt lang.

Casper

Goed, vervoer, levering en service zijn heel goed. Informatie op de website af en toe zonder plaatje waardoor echt moet weten wat je gaat bestellen

Vervoer en levering

Foto op website

Marco

Ze Hebben van alles wat goed assortiment

Niet echt

Ingrid

Super ervaring!

Heel behulpzaam, kennis van zaken, erg vriendelijk.

Jullie door toeval gevonden omdat ik echt heel graag een bepaalde schutting wilde hebben waar jullie toevallig dealer van waren. Misschien meer adverteren richting noorden?

Remon Brinkhuis

Top bedrijf fijn geholpen

Het vertrouwen dat ze in hun klanten hebben.

Nou als we dan toch iets moeten noemen, en ondanks dat ik zelf een beetje laat was met mijn bestelling (op woensdag besteld met de wens voor het storten voor zaterdag) zou dat nog iets sneller... Nou als we dan toch iets moeten noemen, en ondanks dat ik zelf een beetje laat was met mijn bestelling (op woensdag besteld met de wens voor het storten voor zaterdag) zou dat nog iets sneller kunnen, maar dat is wel miereneukerij

Stefanie

Prachtige locatie om alle materialen te kunnen bekijken. Na het doen van de bestelling zeer prettig contact gehad met klantenservice. Men heeft verstand van zaken, denkt mee en probeert oplossingen... Prachtige locatie om alle materialen te kunnen bekijken. Na het doen van de bestelling zeer prettig contact gehad met klantenservice. Men heeft verstand van zaken, denkt mee en probeert oplossingen te vinden wanneer er iets niet helemaal loopt zoals verwacht.

Levering zeer netjes volgens afspraak.

Klantcontact erg prettig.

Had een tegel online besteld, maar deze bleek op korte termijn niet beschikbaar. Mogelijk had dit op de site aangegeven kunnen worden.

S. de Vries

Ruime keuze en goed geadviseerd. Materiaal keurig bezorgd op de afgesproken datum.

Ruime keuze

Kraaijtuinonderhoud

Altijd vriendelijk, behulpzaam, en mee denken.

Veel op voorraad

Niet

Neijman

Duidelijke website, flexibiliteit in het aanpassen van de order en afspraken worden goed nagekomen

Nakomen afspraken en flexibiliteit

Uitstekend

Nakomen van afspraak en laag drempelig

Op internet stond een andere levertijd dan in mailtje