8.2/10
8.2/10

Frank Snel

Zeer professioneel en klantgericht

Je voelt je direct thuis bij de mannen achter de balie en op de werf, hartelijk en altijd met een glimlach

Door het verlenen van de goede service bij de balie moeten klanten soms geduld hebben, een koffie automaat zou de service helemaal top maken.

Van damme

Bestelling mooi op tijd

Meedenken met de klant

J.U. van Wijngaarden

Slechte ervaring wat betreft bezorging.

Persoonlijk telefonisch contact vooraf

Afspraken nakomen over bezorging/plaatsing

Reactie Smitco.nl:

Geachte J.U. Wijngaarden,
Erg jammer dat u ons een slecht recentie geeft. U neemt het ons kwalijk dat wij de planken en betonbanden niet voor u door de poort in de tuin hebben gelegd.
Onze...
Geachte J.U. Wijngaarden,
Onze chauffeurs doen altijd hun uiterste best om de materialen zo dicht als mogelijk bij het werk te lossen, er kunnen niet verwacht worden dat de chauffeur de materialen handmatig in de achtertuin gaat tillen "dit is arbo technisch ook niet mogelijk"
Het Smitco Verkoopteam

Positieve ervaring geweest.

Klantgerichte behandeling

Bij de levering van stenen, werd pas een dag van te voren bekendgemaakt dat de door ons gekozen kleur (voorlopig) niet leverbaar was. Deze informatie had veel eerder bekend moeten zijn en niet pas... Bij de levering van stenen, werd pas een dag van te voren bekendgemaakt dat de door ons gekozen kleur (voorlopig) niet leverbaar was. Deze informatie had veel eerder bekend moeten zijn en niet pas op een zo laat moment!

Reactie Smitco.nl:

Geachte anonieme klant,
Geachte anonieme klant,
Wij hebben u gebeld dat de door u bestelde kleur bestrating niet leverbaar doordat deze afgekeurd was door de fabrikant, hier kunnen wij helaas niets aan doen.
Gelukkig hebben wij u nog wel snel kunnen helpen, en hopen wij dat u veel plezier aan uw tuin zult beleven!
Het Smitco verkoopteam

Goede service

Snel geleverd

Prima, vriendelijke chauffeur!

Snel en op tijd

B.

Prettig bedrijf

Veel voorraad, fijne en snelle levering

Een korting bij grote afname

L. Hoogland

Zeer stipte levering, alles volgens afspraak.

Aantallen zijn makkelijk aan te passen en worden meteen doorgerekend.

Informatie over de levertijd zou fijn zijn. Stenen die ik wilde hebben bleken alleen op dinsdag geleverd te worden, terwijl ik ze maandag had willen hebben.

Goed assortiment

Bezorgen in het weekend zou uitkomst zijn

Goede, vriendelijke service.

Mooie producten.