Kon na plaatsen bestelling geen eens mijn bestelling ophogen.
Goede site, voldoende keus
controle / na zorg! bestelling beschadigd, en nog steeds niet (na meer dan wk) omgeruild.
Al jaren goede ervaringen. Goed advies, prijs kwaliteit en service gericht.
Mooie uitstalling producten, Snelle levering
Webshop iets makelijker/gebruiksvriendelijker
Nette prijzen, snel geleverd met een goede service achteraf!
Meedenkers
Snelle levering.
Smitco heeft meegedacht over het aanschaffen van gebakken waaltjes i.v.m. kleurverlies.
Wij hadden van de 96 tegels, zes tegels welke dusdanig waren beschadigd dat wij hiervan alleen een halve konden maken. Moesten toen 12 bijbestellen met nog eens bezorgkosten.
Prima. Vriendelijk personeel.
Groot assortiment. Wordt goed meegedacht.
Zand besteld ; de hele dag op gewacht, en wordt dan om 15.45 uur geleverd. Het zou fijn als er een tijdvak afgesproken kan worden, dan hoef je niet de hele dag te zitten wachten.
Reactie Smitco.nl:
Beste Mieke,
Bedankt voor je overwegend positieve feedback!
Het is door onze ligging midden in de randstad helaas niet te doen om tijdsvakken af te spreken. De meest van onze klanten betalen...
Hout besteld.
Word geleverd.
Voor heel veel geld mijn thuin gedaan ( duizende Euro's) nu wil ik iets ruilen waar ik echter de bon niet voor heb, het gaat om vul zand (ongeopende zakken)
ik werd afgepoederd met het feit...
niet veel
betere na survice
Reactie Smitco.nl:
Geachte heer Dijkstra,
Erg jammer dat u ons een slechte recentie geeft op basis van een feit waar wij niets aan kunnen doen. U heeft een aantal maanden geleden een bestelling bij ons geplaatst...
No nonsens bedrijf,zoek termen in de website kan nog verbeterd worden , om de producten te vinden.
wat ik heel belangrijk vind is dat men doet wat men zegt, en dat is zo bij smitco.nl
doorgaan zo
Al meerdere keren bij Smitco iets gekocht altijd zonder problemen
Beter kunnen aangeven wanneer het bestelde word bezorgd in ieder geval in de ochtend of in de middag