8.2/10
8.2/10

Wina

1e keer mijn bestelling en geheel correct volgens afspraak geleverd.

Telefonisch 2x gehoord bestelde losgrond kan volgende dag gebracht. Online informatie gaf aan pas volgende week brengen mogelijk. Mijn klus een week op moeten schuiven.

Chauffeur belde dat hij eraan kwam.

Aanbod op website kan overzichtelijker. En als tel. medewerkers ook de planning checken voordat ze iets anders zeggen wat vervolgens niet mogelijk is.

Mooie producten tegen een goede prijs en snelle levering.

goede service en snelle levering

Uiterst tevreden!

Snelle reactie en snelle levering

Prtra

Snelle levering.

Groot assortiment en variatie.

Op het bedrijf kan er meer aandacht zijn voor de klant. Ik heb bijna een uur rondgelopen langs de showwanden en bestratingen zonder dat iemand aan mij vroeg waar ik naar op zoek was.

Reactie Smitco.nl:

Geachte Ptra,
Geachte Ptra,
Smitco tuinhout en sierbestrating is een groothandel in tuinmaterialen dat de materialen tegen zeer scherpe prijzen en met een korte levertijd verkoopt aan zowel particulier als tuin professionals. Hierdoor hebben wij geen verkopers/adviseurs in onze showtuinen rondlopen, de klant kan alle informatie krijgen bij onze verkoop balies en natuurlijk uit onze magazines halen. Dit is de manier waarop wij al jaren werken "no nonsense" scherpe prijzen en snelheid. Het Smitco Verkoopteam

Alders

Bestellen ging super snel en eenvoudig.
Korte levertijd
Goede informatie
Keurig geleverd

Snelle handeling
Goede informatie
Duidelijke afspraken

Veel keuze

Nvt

Groot assortiment, snelle levering.

Groot assortiment, snelle levering

Een aantal opsluitbanden was gebroken.