8.2/10
8.2/10

R. de Wit

Zeer prettige ervaring. Duidelijk, op tijd geleverd, vriendelijke mensen.

Goede prijs- kwaliteit verhouding. En zeer ruim assortiment.

Alex

Heel fijn. Veel keuze.

Mooi buiten showroom! Echt iedere type tegel zie je gewoon "gelegd" liggen.

Niels Stoppelenburg

Erg fijn. Open en duidelijke communicatie. Geen verrassing achteraf.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering kon dezelfde dag zelfs nog!

Geen!

Juiste snelle service

Ron Leuven

Makkelijk bestellen via de website. Levering conform afspraken. Kennis van zaken.

Breed assortiment. Lage prijzen. Sales belt als er onduidelijkheden zijn. Prima communicatie. Betalen aan de chauffeur mogelijk.

Paul

Vriendelijk en groot assortiment

Vriendelijk, groot assortiment, relatief dicht bij

Het statiegeld op de big bag zakken is een heel gedoe. Je moet speciaal terug naar smitco om je geld te krijgen. Wellicht eco verantwoord maar erg klantonvriendelijk systeem. Kan best anders met... Het statiegeld op de big bag zakken is een heel gedoe. Je moet speciaal terug naar smitco om je geld te krijgen. Wellicht eco verantwoord maar erg klantonvriendelijk systeem. Kan best anders met ophaalservice en terugstorting

Prijs zand erg hoog in vergelijking met anderen

Levertijd 5 werkdagen is ook niet meer van deze tijd lijkt me maar is mee te leven

Micha

Top bedrijf! Behulpzaam personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding en uitstekende service.
Ook voor mensen zonder kennis van tegels/bestrating (zoals ik) gevonden wat ik wil!

Ik mis op de webshop afbeeldingen van tegels. Gelukkig wist ik bij nabestellen welke ik nodig had.

Prima snelle service

Eward Koning

Eerder deze week een bestelling geplaatst. Zou morgen geleverd worden. Vlak voor einde werkrtijd gebeld met een behoorlijke wijziging van de bestelling. Ondanks dat alles al klaarstond op het... Eerder deze week een bestelling geplaatst. Zou morgen geleverd worden. Vlak voor einde werkrtijd gebeld met een behoorlijke wijziging van de bestelling. Ondanks dat alles al klaarstond op het laatste moment de boel nog kunnen omgooien. Top flexibiliteit.

Mick lauwers

Supersnelle levering en goedkoper dan bij de meeste concurrenten

Binnen een week de hele bestelling van de tuin binnen, 14 ton materiaal.

Smalle palisadebandjes moest ik ergens anders halen om knappe ronde bakken te kunnen maken voor de rest hadden ze zo goed als alles!