8.2/10
8.2/10

Hoveniers bedrijf groene Rust

Ik ben nu 18 jaar eigen baas en vanaf het eerste moment klant bij smitco dat feit alleen zegt genoeg toch?
De klant vriendelijkheid en de goede service is een 10 waard en de kwaliteit van de materialen ook een 10 waard

Kwaliteit

Geen idee ga zo door zou ik zeggen blijf vooral smitco die jullie nu zijn

Via advertentie in de krant artikel besteld

Artikel was compleet en solide.
Mannen die leverden, zetten tafel in de tuin neer voor mij.

Dat er niet gezegd kan worden of er in de ochtend of in de middag geleverd wordt, is niet meer van deze tijd! Moet je een hele dag ervoor uit trekken.

Reactie Smitco.nl:

Hartelijk dank voor uw feedback mijnheer Walle,
Hartelijk dank voor uw feedback mijnheer Walle,
Zoals gemeld bij verkoop hoeft er voor de levering niemand thuis te zijn om de chauffeur te ontvangen "wij lossen altijd netjes op de afgesproken plaats"
Het is voor onze planning en vooral locatie midden tussen alle filemeldingen onmogelijk om een dagdeel door te geven daar wij onze planning constant moeten aanpassen naar gelang files en ongelukken.
We hopen dat u veel plezier aan uw picknicktafel zult beleven!
Verkoopteam Smitco

De prima communicatie met de chauffeur.

ik vind de afleverkosten van westzaan naar oud-zaandijk van 30 euro erg hoog.
ook vind ik het zelf terugbrengen van de pallet als je een gewone personenauto hebt niet praktisch.
jullie...
ik vind de afleverkosten van westzaan naar oud-zaandijk van 30 euro erg hoog.
jullie kunnen beter inroosteren voor mensen die niet de pallet zelf kunnen brengen om dat door jullie te laten ophalen om zo je statiegeld terug te krijgen.

Carla Meilink

Prima contact en informatie in de winkel gehad, bezorging was snel en goed overleg met chauffeur. Een kapotte tegel kon makkelijk geruild worden. Echter de chauffeur die de tegel kwam omruilen kon... Prima contact en informatie in de winkel gehad, bezorging was snel en goed overleg met chauffeur. Een kapotte tegel kon makkelijk geruild worden. Echter de chauffeur die de tegel kwam omruilen kon alleen maar zuchten en had duidelijk geen zin in contact met klanten. Dacht ook totaal niet mee.

Snelle levering, goede retourservice

Met chauffeurs werken die de naam van het bedrijf hoog willen houden. Klachtenformulier op de website werkt niet

Peter Huisman

Prima. Plezierig zaken doen. Soms een beetje erg volgens de regels (ook als je al een jarenlange trouwe klant bent).

Zeer compleet assortiment. Goede kwaliteit. En concurrerend in prijs.

Bezorgkosten bij grotere bestellingen zouden wat flexibeler kunnen.

Joke Brand

Goed geholpen en goed afgeleverd.

W van Ingen

Prima ervaring! Correct aan de telefoon en prima website.

Men heeft kennis van zaken.

heldere communicatie

op site aangeven wat uiterste besteldatum is voor vaste leveringstijden
op site aangeven wat uiterste besteldatum is voor vaste leveringstijden
de webwinkel heeft een fout: als je wilt afhalen moet je desondanks een adres invullen. Pas daarna kun je de optie 'afhalen' aangeven. Heb het omzeild door adres van Smitco in te vullen, maar dat leverde verwarring op bij de winkel.