8.2/10
8.2/10

Shelley

Goede ervaring. Goede en sneller service/levering

Klantvriendelijk.

Veel materiaal gekocht, en veel mensen aanbevolen.

Mooi materiaal

Klantbehoud

Reactie Smitco.nl:

Geachte Braspenning Straatwerken,
Erg jammer dat u ons een slechte recensie geeft, dit hebben wij niet verdient.
U neemt het ons kwalijk dat wij een pak tegels dat wij per kleurbatch...
Geachte Braspenning Straatwerken,
Erg jammer dat u ons een slechte recensie geeft, dit hebben wij niet verdient.
U neemt het ons kwalijk dat wij een pak tegels dat wij per kleurbatch bestellen niet retour kunnen nemen.
We hadden op uw begrip gerekend daar u ook graag een levering zonder kleurverschil aangeleverd krijgt, maar blijkbaar is dit niet het geval.
Nogmaals wij vinden dit erg jammer, maar kunnen hier helaas weinig aan veranderen.
Het Smitco Verkoopteam

Mirjam Luik

Drukte is te voelen, zeker als je telefonisch in contact komt met een medewerker. Wel de juiste bruikbare adviezen aan de balie.

Niet van alle tegels een foto!
En graaaaaag tussen alle tegellagen bescherming, heel veel krassen op de tegels....

Helder. Komen afspraak na. Prima ervaring.

Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Tijdstip levering verfijnen.

Snel en goed geholpen, bij gebreken aan materiaal kon ik zo nieuw bestellen. Prima service en gezellig bedrijf.

Accuraatheid en snelheid

Geen.

Veel keuze

goede foto's en duidelijk beschrijving

nee

Odette

Prima bedrijf om je tuinspullen bij te bestellen.

Scherpe prijzen

Als er telefonisch wordt aangegeven dat ik bij de bestelling via de site, bij opmerkingen mijn telefoonnummer kan opgeven zodat ik van te voren een belletje ontvang hoe laat de zending ongeveer... Als er telefonisch wordt aangegeven dat ik bij de bestelling via de site, bij opmerkingen mijn telefoonnummer kan opgeven zodat ik van te voren een belletje ontvang hoe laat de zending ongeveer wordt geleverd, is het wel prettig als ik inderdaad word gebeld. De bestelling werd lekker vroeg in de ochtend geleverd. Maar omdat ik niet was gebeld, deed ik nog in mn dustertje de deur open. Beetje jammer.

Jeroen Buren

Zand, stenen en grind besteld.

Na de bestelling werd ik gebeld met de vraag of het formaat grind wel klopte want het was niet de reguliere maat. Goed opgemerkt anders zat ik nu met veel te groot grind in de tuin.

Prima tevreden met het assortiment

Dicht bij huis

Na bestelling via de website waarin je een leverdatum aanvinkt, wordt het toch een dag eerder bezorgd. Dit is niet handig, want dan had ik het wel op die datum besteld.

Tromp

Ziet er goed uit, helaas hadden wij tegels besteld op datum wat niet waar gemaakt kon worden. Hier is ruimte voor verbetering.

Hierboven genoemd