8.2/10

Peter

Duidelijk , snel en betrouwbaar

Goed geregeld

v/d Hulst

Via de webshop bestrating en zand besteld.
Na bestelling telefonisch benaderd om de bestelling door te lopen.
Ook gelijk een afspraak gemaakt voor de levering van de producten en...
Via de webshop bestrating en zand besteld.
Na bestelling telefonisch benaderd om de bestelling door te lopen.
Ook gelijk een afspraak gemaakt voor de levering van de producten en uitgebreide informatie over het statiegeld van de bigbag zak e.d.

Zeer goede communicatie en duidelijke afspraken gemaakt over de plek van het lossen.
Bij thuiskomt stond alles keurig op de afgesproken plek.

Wim Beems

Een fijn bedrijf waar de mensen die er werken weten waar ze het over hebben. Ook de aflevering was helemaal top. Meedenkende chauffeur. Kom vanuit Purmerend naar hun toe ivm hun kennis.

Geen.

Teruggebeld na plaatsen order via de website. In overleg datum van bezorging gepland. Vriendelijke chauffeur. Wat ik alleen miste was vooraf een tijdsindicatie van aflevering. Ik zat hier toch te... Teruggebeld na plaatsen order via de website. In overleg datum van bezorging gepland. Vriendelijke chauffeur. Wat ik alleen miste was vooraf een tijdsindicatie van aflevering. Ik zat hier toch te wachten met een vriend I.v.m het plaatsen van de schutting.

Vlotte bezorging. Netjes en vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Tijdsindicatie aflevering geven zou erg vriendelijk zijn voor de klant.

Beste Smitco. De tegels staan op uw site met de maten : '30x30x4,5'. Niet zo gek dat een klant aanneemt dat die 4,5 over de hoogte gaat. Een tafel van 100x100x80 is meestal ook niet 80cm dik. De... Beste Smitco. De tegels staan op uw site met de maten : '30x30x4,5'. Niet zo gek dat een klant aanneemt dat die 4,5 over de hoogte gaat. Een tafel van 100x100x80 is meestal ook niet 80cm dik. De vergelijkbare tegels van '30x30x4,5' die ik uiteidelijk gekocht heb waren inderdaad gewoon 4,5cm hoog. U heeft de maatvoering voor uw tegels van excluton overgenomen zonder het te checken. Kan gewoon beter. Even goede vrienden verder, al vind ik uw reactie niet OK.
A. Bins, Amsterdam

Paul Terluin

Prima bedrijf. Goede service en zeer vriendelijke medewerkers.
Hier kunnen vele organisaties een voorbeeld aan nemen!

Zie boven.

Geen. Vooral zo doorgaan.

Goede web site, makkelijk bestellen, prima telefonisch contact en vriendelijke chauffeur bij aflevering

n.v.t.

Husmann

Bij de levering van de order (53519) is iets mis gegaan.
Wij hadden besteld 90 tegels Black Emotions Black , dit werd geleverd in 4 pallets.
3x 24 tegels verpakt en 1x 18 tegels. Bij de levering van de order (53519) is iets mis gegaan.
3x 24 tegels verpakt en 1x 18 tegels.
Wij zijn begonnen met de pallet die al open was (18 tegels) daarna de volgende pallet.
Nadat wij de tegels van de derde en vierde pallet zijn gaan leggen kwamen wij er achter dat
Er een flink kleur verschil is met de eerste 2 pallets.
Dat hadden wij nog niet opgemerkt daar de tegels nog nat waren van de regenbuien.
Ons vermoeden is dat de twee eerste pallets de Black Emotions Nero Grey zijn.

neen

Goed leveren

Reactie Smitco.nl:

Geachte heer Huisman,
Wij vinden het erg jammer dat u ons een slechte feedback geeft.
Geachte heer Huisman,
Wij vinden het erg jammer dat u ons een slechte feedback geeft.
Iedere straatmaker hoort te weten dat hij verschillende pakken door elkaar dient te straten om kleurverschil te voorkomen "dit is in uw geval niet gebeurt"
We gaan er van uit dat uw straatmaker de 90 tegels heeft herstraat op de juiste manier en u nog lang van uw terras kan genieten!
Het Smitco Verkoopteam

Medewerkers zijn vriendelijk levering snel en tot de deur.

snelle levering

Claudia

Duidelijk en snel online bestellen,snelle reactie per mail en bij levering netjes op afgesproken plek neergezet ( je hoeft er niet thuis voor te blijven)

zie boven

zou het niet weten