8.2/10
8.2/10

Paul visser

Heb erg goede ervaring met de betrouwbaarheid van smitco.
Helaas belde de chauffeur 5 min voor levering ,waardoor ik niet ter plekke kon zijn .
Hier had ik wel aangegeven een half uur...
Heb erg goede ervaring met de betrouwbaarheid van smitco.
Hier had ik wel aangegeven een half uur voor levering te bellen.

Kwaliteit en lage bezorgkosten

Indicatie voor levertijd afgeven ,zou welkom zijn

Willem van der Weij

De aflevering was prima verzorgd, de chauffeur meldde zich netjes en zorgde dat alle spullen op een nette manier aan de straat werden gezet.

Contact altijd gericht op de klant, goede afspraken.
En zoals boven omschreven de levering, tijdig en op nette manier geplaatst.

Top! alle medewerker lijken altijd goed gemutst, iedereen is zeer vriendelijk en behulpzaam - alles wat je verwacht als je met vragen zit.

de website kan overzichtelijker opgebouwd. Sommige producten lijken onvindbaar, maar zitten dan ergens verborgen in een sub-menu. Tevens werken niet alle 'plaatjes/foto's' - wat zeker bij online... de website kan overzichtelijker opgebouwd. Sommige producten lijken onvindbaar, maar zitten dan ergens verborgen in een sub-menu. Tevens werken niet alle 'plaatjes/foto's' - wat zeker bij online aankopen en voor de check - is dit inderdaad wat ik wil hebben - wel van toegevoegde waarde is.

Mw.Ayana

Zeer goede service, en snel bezorgd!

Heel netjes neergezet door de chauffeur. Aardige mensen
Snel bezorgd, in de winkel besteld en toen kon het meteen de volgende dag nog worden gebracht. Super !

Prima service

Hele snelle levering mogelijk - zeer vriendelijk geholpen

Bins

Matig

goede website

klachtenafhandeling makkelijk en onsportief

Reactie Smitco.nl:

Geachte heer Bins,
U heeft bij ons een pak nokkentegels besteld met een tegeldikte van 4,5 cm. Nu neemt u ons kwalijk dat de totale dikte van de tegel "door de nok" 6 cm. is.
Wij...
Geachte heer Bins,
Wij vinden het erg jammer dat u ons om deze reden niet klantvriendelijk vind.
We hebben ons uiterste best gedaan om aan u uit te leggen dat dit helaas niet anders geproduceerd kan worden daar de tegel veel te dun zou worden en hierdoor zou breken.
Smitco Verkoopteam.

Bestelling gemakkelijk via web, bij telefonisch contact goede ervaring

Groot assortiment, duidelijk info,

Het beter kunnen inschatten van de levering op de dag zeg, bv 9 tot 12 enz. Nu moet je de gehele dag thuis zijn om de levering in ontvangst te nemen. Hierdoor ben je de gehele dag gebonden aan huis.

Joan

Super bedrijf, ontzettend aardig & geweldige chauffeur. waar chauffeurs van andere bedrijven niet in staat zijn om ons erf op te rijden doet de chauffeur van Smitco dat perfect!

Frank van Poelgeest

Alleen maar positieve ervaringen, bestel nu al een aantal jaar mijn tuinartikelen hier. Kwaliteit, goed en probleemloos geleverd.

Snelle respons bij eventuele onvoorziene leveringsproblemen, altijd adequaat en snel opgelost. Afspraak = afspraak en klant staat centraal.

J. Vastenhouw-Klop

Prima geholpen. Zowel telefonisch als aflevering.

Prijstechnisch en kwalitatief aan te bevelen.