Perfect, donderdaavond besteld, maandag in huis, bestellen via website makkelijk en snel,
je kan precies je wensen ingeven waar t gezet kan worden, hoef je ook niet thuis te blijven,
Snel, goede prijs kwaliteitsverhouding
zorgen dat je altijd de scherpste prijs hebt, kan je nog meer verdienen
Topbedrijf! Fijne mensen, zowel op locatie als telefonisch en via de mail/website goed advies, snelle levering, uitgebreid assortiment en aantrekkelijk geprijsd. Vragen snel en goed beantwoord. Bij...
Fantastische service
Ruim assortiment
Aantrekkelijk geprijsd
Snelle en vriendelijke benadering
goede persoonlijke contact
Goede service achteraf. Vooraf weinig advies helaas en daardoor verkeerde besteld wel weer snel opgelost en geld terug gestort
breed assortiment, snelle levering, vriendelijk aan telefoon
meer soorten tuinaarde aanbieden en of rivierzand
Snel en duidelijk. Wel vond ik het vervelend om eerst een account te moeten aanmaken alvorens ik de bestelling online kon plaatsen. Ik wilde gewoon simpel en snel een bestelling plaatsen.
Bestelling is correct afgeleverd op de afgesproken dag.
De naam van de tegel was veranderd en dat was niet duidelijk op de website. Ik heb eerst over moeten bellen om het zeker te weten.
Overzichtelijk en duidelijk
ik heb geen punten gevonden
Ik weet niet of het aan onze laptop ligt maar niet alle foto's van de site openen niet het kan ook zo zijn dat er van dat product geen foto is maar met een webshop is het toch wel handig dat alles...
Goede ervaring.
behulpzame mensen.
Stuks artikelen ook weer kunnen retourneren.zonder 10% handelingsbekwaam kosten.
Goed bedrijf met ruime keuze aan bestratingsmateriaal en andere tuinbenodigheden.
Showroom aanwezig en voldoende deskundige medewerkers om vragen te beantwoorden.
Afdeling tuinverlichting kan uitgebreid worden met verlichting voor kleinere tuinen (een grondkabel van 25 m1 is een beetje veel als je er maar 10 m1 van nodig hebt).
Alweer een jaar geleden maar toch.
Tuinschutingen uitgezocht en aan de balie besteld.
Dan denk je al snel de vriendelijkheid en behulpzaamheid is door training aan geleerd, laat...
Behulpzaamheid en geen loze Beloftes.