L.Emmen

Snelle levering goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor een prima prijs

Reactie Smulderstextiel.nl:

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn blij om te lezen dat alles naar wens is.

Kemperman

Snelle en accurate levering.

Duidelijke informatie en komen afspraken na.

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We wensen u veel plezier van uw bestelling!

Van der maas

Zeer goed

Klantenservice

Reactie Smulderstextiel.nl:

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling!

Herman Steur

Dekbedovertrekken

Heel goed en mooi van kleur en kwaliteit en heel zorgvuldig verpakt en verstuurd.

Reactie Smulderstextiel.nl:

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent met de kwaliteit en kleuren. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Florusse

Mooie dekbedhoezen

Heerlijk zachte katoen
Mooi dessin, mooie kleuren

Reactie Smulderstextiel.nl:

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. We wensen u veel plezier van uw nieuwe dekbedhoeven.

Ans

Vlot bezorgd

Reactie Smulderstextiel.nl:

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat u uw bestelling vlot heeft mogen ontvangen.

nijkamp

Zeer goede en snelle levering 10

correcte verwerking

Reactie Smulderstextiel.nl:

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent.

Bravenboer

Valt voor de prijs een beetje tegen.

Ziet er leuk uit. Maar is erg dun voor flanel

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat de ontvangen dekbedovertrekken tegenvallen. Onze excuses voor het ongemak. Mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen of verder meekijken naar... Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat de ontvangen dekbedovertrekken tegenvallen. Onze excuses voor het ongemak. Mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen of verder meekijken naar uw klacht, zouden wij u graag willen vragen om contact op te nemen met onze klantenservice.

Smulderstextiel.nl

Slechte kwaliteit flanellen dekbedovertrekken zeer dun,
de kleur komt niet overeen met wat er op de website,
staat vermeld, zeer teleurgsteld

Snelle levering , en een mooie website

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met de ontvangen dekbedovertrekken. Onze excuses voor het ongemak. Bij klachten zouden wij u graag willen vragen om... Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met de ontvangen dekbedovertrekken. Onze excuses voor het ongemak. Bij klachten zouden wij u graag willen vragen om contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij u wellicht nog ergens mee kunnen helpen.

Particulier

Dekbedovertrek

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u niet tevreden bent. Het is ons helaas niet duidelijk wat uw klacht of vraag is. Onze excuses. We zouden u graag willen vragen om contact op te nemen met... Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u niet tevreden bent. Het is ons helaas niet duidelijk wat uw klacht of vraag is. Onze excuses. We zouden u graag willen vragen om contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij met uw klacht mee kunnen kijken.