Snelle levering goede kwaliteit
Goede kwaliteit voor een prima prijs
Reactie Smulderstextiel.nl:
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn blij om te lezen dat alles naar wens is.
Goede kwaliteit voor een prima prijs
Duidelijke informatie en komen afspraken na.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. We wensen u veel plezier van uw bestelling!
Klantenservice
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling!
Heel goed en mooi van kleur en kwaliteit en heel zorgvuldig verpakt en verstuurd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent met de kwaliteit en kleuren. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Heerlijk zachte katoen
Mooi dessin, mooie kleuren
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. We wensen u veel plezier van uw nieuwe dekbedhoeven.
Vlot bezorgd
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat u uw bestelling vlot heeft mogen ontvangen.
correcte verwerking
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent.
Ziet er leuk uit. Maar is erg dun voor flanel
Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat de ontvangen dekbedovertrekken tegenvallen. Onze excuses voor het ongemak. Mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen of verder meekijken naar...
Snelle levering , en een mooie website
Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met de ontvangen dekbedovertrekken. Onze excuses voor het ongemak. Bij klachten zouden wij u graag willen vragen om...
Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u niet tevreden bent. Het is ons helaas niet duidelijk wat uw klacht of vraag is. Onze excuses. We zouden u graag willen vragen om contact op te nemen met...