Particulier

Levering

Kwaliteit

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze kwaliteit.

pak

Lekker slapen

Snelle levering en goede kwaliteit

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van uw bestelling en dat uw bestelling snel geleverd is.

Heideman

Zeer tevreden

Mooie aanbieding
Fijne stof kwaliteit

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit.

Jannette Van Der Wal

Heerlijk

Top materiaal & keuze

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent met uw aankoop.

Th. Martens

Snelle levering en mooie dekbedhoes!

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw dekbedhoes en dat het snel geleverd is.

Annie

Top winkel

Mooie dekbedovertrekken, snelle verzending!

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u ons zou aanbevelen en dat u tevreden bent met uw bestelling.

H. Driessen

Top!

Snelle levering en vriendelijke medewerkers.

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en dat uw bestelling snel geleverd is.

R. Geysen

Uitstekend!

Prima service en prima kwaliteit!

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze producten.

Een betrouwbaar bedrijf

Goede levering, goed mail contact, nette correcte verzending.

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u vertrouwen in ons heeft en dat uw bestelling goed is aangekomen.

Van Haaften

Top kwaliteit

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent over onze levering.