Levering
Kwaliteit
Reactie Smulderstextiel.nl:
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze kwaliteit.
Kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van uw bestelling en dat uw bestelling snel geleverd is.
Mooie aanbieding
Fijne stof kwaliteit
Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit.
Top materiaal & keuze
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent met uw aankoop.
Snelle levering en mooie dekbedhoes!
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw dekbedhoes en dat het snel geleverd is.
Mooie dekbedovertrekken, snelle verzending!
Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u ons zou aanbevelen en dat u tevreden bent met uw bestelling.
Snelle levering en vriendelijke medewerkers.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en dat uw bestelling snel geleverd is.
Prima service en prima kwaliteit!
Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze producten.
Goede levering, goed mail contact, nette correcte verzending.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u vertrouwen in ons heeft en dat uw bestelling goed is aangekomen.
Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent over onze levering.