Ellen Kins-Mets

Ik ben tevreden

Mooie producten en snelle levering

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met onze service en producten.

Billen Arlette

Een tevreden klant !

mooi en uitgebreide website, zeer overzichtelijk en met tal van praktische info
vlotte, snelle levering !
Vaak ook promoties.

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze website en dat u uw bestelling snel heeft ontvangen.

Margo

Prima service en een goed product

Degelijke merkartikelen, kwaliteit, vlotte levering

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en over uw bestelling.

H. Zegers

Prachtige dekbedhoes !

Snelle verzorgde verzending en aflevering van mooi artikel !

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling en de snelle levering.

Peter Simons

Prima geregeld

Snelle en goede levering

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat uw bestelling snel geleverd is.

Susam Hordijk-Thomas

Marjolein Bastin overtrek

Hele goede kwaliteit voor weinig geld. Dit had ik in de uitverkoop besteld, maar is zeker de originele prijs waard

Reactie Smulderstextiel.nl:

Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding.

Eva

Klasse

Overzichtelijke webwinkel
Kwaliteit van het product

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze webwinkel en kwaliteit van het product.

B.C.S.Middelkoop

Goede informatie

Reactie Smulderstextiel.nl:

Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent en ons zou aanbevelen.

Van der Linde

In orde

Snelheid

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat uw bestelling snel geleverd is.

De Lange Rita

Beoordeling bestelling

De website geeft een duidelijk beeld van de kwaliteit van de producten. Levering ook zeer stipt.

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over onze website en dat u uw bestelling snel is geleverd!