Ik ben tevreden
Mooie producten en snelle levering
Reactie Smulderstextiel.nl:
Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met onze service en producten.
Mooie producten en snelle levering
mooi en uitgebreide website, zeer overzichtelijk en met tal van praktische info
vlotte, snelle levering !
Vaak ook promoties.
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze website en dat u uw bestelling snel heeft ontvangen.
Degelijke merkartikelen, kwaliteit, vlotte levering
Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en over uw bestelling.
Snelle verzorgde verzending en aflevering van mooi artikel !
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling en de snelle levering.
Snelle en goede levering
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat uw bestelling snel geleverd is.
Hele goede kwaliteit voor weinig geld. Dit had ik in de uitverkoop besteld, maar is zeker de originele prijs waard
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding.
Overzichtelijke webwinkel
Kwaliteit van het product
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze webwinkel en kwaliteit van het product.
Goede informatie
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent en ons zou aanbevelen.
Snelheid
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat uw bestelling snel geleverd is.
De website geeft een duidelijk beeld van de kwaliteit van de producten. Levering ook zeer stipt.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over onze website en dat u uw bestelling snel is geleverd!