Penraat

Dekbed overtrek

perfecte levering

B

aanbevelingen, artikelen die bij elkaar passen

Claire

Goede kwaliteit hoeslaken

Rondom elastiek en het katoen voelt stevig en zacht aan. Snelle levering en goed verpakt.

Inge

Snelle service, goede prijs.

Snelle service, goede prijs.

Wendy

Super mooi dekbedovertrek

goede kwaliteit en mooie kleuren

Sam

Maten kloppen niet

Mooie kleur van het dekbed

Reactie Smulderstextiel.nl:

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de maten van uw dekbedovertrek niet kloppen, onze excuses voor het ongemak. Helaas zien wij dat er nog geen contact is... Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de maten van uw dekbedovertrek niet kloppen, onze excuses voor het ongemak. Helaas zien wij dat er nog geen contact is opgenomen met ons hierover. Wij willen u vriendelijk vragen contact op te nemen met de klantenservice, zij kijken altijd graag met u mee hiernaar.

T

Dekbedovertrek

Reactie Smulderstextiel.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. Wij betreuren het te lezen dat u niet tevreden bent over het dekbedovertrek, dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak.
In ons systeem zien...
In ons systeem zien wij dat u nog geen contact heeft gehad met onze klantenservice hierover, zij kijken altijd graag mee naar een passende oplossing en of zij nog iets voor u kunnen betekenen hierin.

Annita Middelburg

Hoeslakens

Snelle levering.

F

Fijne winkel met alles voor lekker slapen

Goede keuze en scherpe prijzen. Snel geleverd.