Beste snarenshop
Uw ervaring
Snelle en goede levering, acceptabele prijzen.
Geen tips, alle mogelijke filters die ik kan verzinnen of nodig heb zijn er.
Snelle en goede levering, acceptabele prijzen.
Geen tips, alle mogelijke filters die ik kan verzinnen of nodig heb zijn er.
duidelijke website, goede afhandeling. Jammer dat Post.nl niet meedoet aan een vlotte afwerking, maar daar kunnen jullie niets aan doen.
nee
Pakket kwam zeiknat aan. In een doosje welke uit elkaar viel.
Niet de verpakking uit elkaar halen, zodat het in een brievenbus pakket past. Maar gewoon recht doen aan de verzendkosten die je vraagt .
Beste Roland,
Dank voor je beoordeling, ook al ben je niet tevreden over de verpakking. Als we de Elixir Trio packs in een pakket moeten versturen, bedragen de pakketkosten € 7,50, terwijl de...
Alleen maar positief, overzichtelijke website, breed aanbod, prima prijs/kwaliteitverhouding. Eenvoudig bestellen en betalen en keurig op tijd verzonden en ontvangen. En dat is bij Snarenshop.nl...
Niets aan toe te voegen
Vlotte uitlevering, juist verpakt. Redelijke prijsstelling.
'n 'n b.
Snelle levering en ruime assortiment
Goed, zoals het hoort
Alleen een bestelling gedaan. Weinig interactie.
They do what they say and deliver stuff on time, add to that a professional and seemingly caring support-staff...and what more could anyone want from a vendor?
I recommend these peeps!
None needed.
twee bestellingen op een dag, zouden samen gevoegd kunnen worden. nu een week zitten wachten waar de tweede bestellng net 2 uur later was geplaatst in het weekeinde
er zijn simpele query's te maken waarmee je identieke bestellers er in een keer mee uit de data kan vissen en de bestelling kan samenvoegen.