Succulenta

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling (kon niet beter).

Wendy Boons

Super snel. Super mooi. En goed kwaliteit

Nijboervloer

Het is een mooie poster geworden. De poster werd een beetje anders ivm de maat. Kreeg netjes een telefoontje. Top. De poster was goed verpakt, en zeer snel geleverd. Ik ben zeer tevreden met dit... Het is een mooie poster geworden. De poster werd een beetje anders ivm de maat. Kreeg netjes een telefoontje. Top. De poster was goed verpakt, en zeer snel geleverd. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf. Zeker meer dan de moeite waard . De poster was van een goede kwaliteit. Mijn dank is groot.

Onlangs een A2 poster besteld.

Altijd een goede ervaring met sneleenposter.nl. Erg flexibel, snel en van goede kwaliteit.

Rachel van Laar

Geweldige kwaliteit en een hele snelle en goede service.

Prima, snelle levering

Er zat een misdruk in mijn poster, wat achteraf wellicht niet eens de schuld was van het bedrijf. Maar toch hebben ze mij super goed geholpen! Erg blij was ik met de service!

Ik heb een poster besteld en moest die voor een deadline op tijd hebben, hij werd de volgende ochtend (op zaterdag) geleverd

Ik heb jullie gevonden op het internet, dus ik had geen eerdere ervaringen met jullie, maar ben er erg tevreden over de dienstverlening en het resultaat.