Voor de eerste keer een poster besteld. Om mijn gewenste kleur zo goed mogelijk te krijgen (ik had de print nl. zelf bewerkt naar zwart/wit) Heel goed geholpen en adviezen gekregen.

Super snel , Superrrrrrr poster , Superrr mooie kwaliteit en dat gewoon van een plaatje die ik jullie gestuurd heb , ik ben superrr blij ermee mvg

Ik had snel een poster nodig en vond dit bedrijf. Het invullen van de gegevens ging heel makkelijk en het was heel duidelijk. De verzending ging heel snel, wel een dag later dan eerst verwacht, maar... Ik had snel een poster nodig en vond dit bedrijf. Het invullen van de gegevens ging heel makkelijk en het was heel duidelijk. De verzending ging heel snel, wel een dag later dan eerst verwacht, maar dat was geen probleem. Super ervaring!

Carolien

Schitterende kwaliteit en zeer snelle service!

Patricia Henskens

Goede service , snelle levering !

Snelle levering maar de posters zijn niet geheel zoals ze zouden moeten zijn. De fluor zien er prima uit. Wil je goedkoop voor een mindere kwaliteit dan kun je voor dit bedrijf kiezen.

Stientje

Sneleenposter, de naam zegt het al, het levert snel een poster!
Kwaliteit van de poster is echt super goed

Ik heb bij sneleenposter.nl op zondag een poster besteld en die werd op dinsdag (stevig verpakt) bezorgd.

J.Hiemstra

Top! snelle levering,goede kwaliteit,het resultaat was precies hoe ik voor ogen had.