HZV Lutra

Ik heb 5 stuks winkelposter besteld. De kwaliteit was uitstekend, de prijs laag en de levering snel.

Yvette Jacobs

Ik had voor het eind van de week een poster nodig voor een bruiloft en kwam via een vriendin bij jullie site. Makkelijk en overzichtelijk, bestand geupload en klaar was ik. Een dag later was de... Ik had voor het eind van de week een poster nodig voor een bruiloft en kwam via een vriendin bij jullie site. Makkelijk en overzichtelijk, bestand geupload en klaar was ik. Een dag later was de poster binnen! Super fijn!

Rob Windeveld &Services

Makkelijk tevertrouwen komt afspraken na goedkoop en perfect

Henry Vree

Via internet gezocht naar een bedrijf wat een A1 poster kon printen. Qua prijs en aangeboden kwaliteit plus een verzorgd overzicht op hun website heb ik bij sneleenposter.nl dus mijn poster besteld.... Via internet gezocht naar een bedrijf wat een A1 poster kon printen. Qua prijs en aangeboden kwaliteit plus een verzorgd overzicht op hun website heb ik bij sneleenposter.nl dus mijn poster besteld. Gekoppeld aan een snelle levertijd , nette verpakking en perfecte kwaliteit , had ik eindelijk mijn poster. Ben er zeer tevreden mee en heb hem gebruikt bij ons in de stand, waar hij te zien was voor publiek.

Heel goed en een snelle levering!

CVD

Top! Goede prijs en snelle levering!

Esther

Duidelijke website en snelle levering.

Ik had via m'n netwerk al gehoord van dit bedrijf en ik wist watvoor werk ze leverden. Mijn posters moesten nog aangepast worden, deze hebben zij netjes vermeld en aangepast. Super blij met de... Ik had via m'n netwerk al gehoord van dit bedrijf en ik wist watvoor werk ze leverden. Mijn posters moesten nog aangepast worden, deze hebben zij netjes vermeld en aangepast. Super blij met de posters. Zal er zeker nog veel dingen laten bedrukken.