Super goed ervaring met dit bedrijf, klantvriendelijk, meedenkend en net die extra stappen willen zetten voor de klant.
Ik had snel een aantal A0 posters nodig. Via Google kwam ik bij Sneleenposter.nl terecht. Bij het uploaden van het afdrukbestand ging er iets niet helemaal goed. Een medewerker van Sneleenposter.nl...Ik had snel een aantal A0 posters nodig. Via Google kwam ik bij Sneleenposter.nl terecht. Bij het uploaden van het afdrukbestand ging er iets niet helemaal goed. Een medewerker van Sneleenposter.nl liet dit weten en het probleem was binnen een paar minuten opgelost. Een dag later had ik mijn A0 posters in huis. Prima kwaliteit voor een prima prijs.
Tim
Goede kwaliteit en snel geleverd tegen een scherpe prijs.
De Commerciele Revolutie
Goede ervaring,
Saskia
Met een paar klikken een poster besteld, binnen 5 minuten was ik klaar, echt top!
Aanzet
Ik ben zeer tevreden over sneleenposter.nl s'middags voor 14.00 uur besteld, de volgende dag al afgeleverd.
Zwanenburg
Keurig en netjes afgeleverd. Goed gecommuniceerd mbt levering onderweg en ook nog eens supersnel geleverd. Ga dit vaker doen.