Geweldig mooi eindresultaat, zeer tevreden en blij verrast met een extra poster. Een echte aanrader
Omdat ik snel een poster nodig had voor school kwam ik op jullie site. Had was al drie uur geweest dus de poster zou er de volgende dag in principe niet zijn. Ik had gemaild wanneer die dan zou...Omdat ik snel een poster nodig had voor school kwam ik op jullie site. Had was al drie uur geweest dus de poster zou er de volgende dag in principe niet zijn. Ik had gemaild wanneer die dan zou komen. Ik werd vriendelijk geholpen en ook werd ik geholpen met het bestand (lettercontouren). Door het vriendelijk helpen en door de snelle levering kwam de poster toch de volgende dag.
Valerie Hartuc
Super !
Lian van den Reijen
Gemakkelijk te vinden op Internet. Snelle levering.
Rene
Prima snelle service
Thecla Jansen
Prima service telefonische en per post geweldig
Pam
Heel erg prettig. 1 poster besteld, maar het bestand was niet bijgevoegd. Ik werd direct gebeld en kreeg een mail. Alles is snel opgelost en de volgende dag had ik de poster binnen!
Al meerdere malen posters besteld en altijd tot grote tevredenheid. Prijs-kwaliteit is prima!