Taan

Goede service. Er wordt meegedacht en snelle respons op mail. Product werd een week eerder geleverd dan verwacht en voldoet helemaal aan verwachtingen!

Tim Wouters

Dit is de eerste maar zeker niet de laatste keer dat we bestellingen plaatsen bij dit bedrijf. Ik heb een goede ervaring overgehouden. Het contact met Robert is erg strak en correct. Hij denkt goed... Dit is de eerste maar zeker niet de laatste keer dat we bestellingen plaatsen bij dit bedrijf. Ik heb een goede ervaring overgehouden. Het contact met Robert is erg strak en correct. Hij denkt goed mee en als je vragen hebt, krijg je hierop een uitgebreid en super goed antwoord terug.

Snelle service, keurige prints!

Dick de Wind

Binnen 2 dagen in huis

Romy Halfweeg

De poster die ik had besteld om half vier was de volgende dag al in huis, supersnelle service! De kwaliteit was ook goed in verhouding met de prijs.

Lastingink

Supersnelle sevice en een goede kwaliteit!!

Ik heb het bedrijf als prettig ervaren. De prijsklasse, de mogelijke keuzes en ook de service is mij prima bevallen. Wel zou het misschien bevorderlijk zijn als men voor het bestellen een... Ik heb het bedrijf als prettig ervaren. De prijsklasse, de mogelijke keuzes en ook de service is mij prima bevallen. Wel zou het misschien bevorderlijk zijn als men voor het bestellen een voorbeeldposter te zien krijgt. Ik kan mij voorstellen dat er mensen zijn die een ander posterbedrijf zoeken om goed te kunnen zien wat ze nu bestellen. Ik ben blij dat ik dat niet gedaan heb want ik ben erg tevreden over het resultaat.

Thijs van Middelkoop

Ik had een poster nodig voor mijn scriptiepresentatie en heb er toen eentje besteld bij sneleenposter.nl
Binnen een dag was deze in huis en de kwaliteit was echt heel erg goed. Als ik nog eens een poster nodig heb, bestel ik m zeker weer bij hen.

Super service! Goede kwaliteit

Justine

Zeer goede klantgerichtheid! Als iets door mij verkeerd werd doorgegeven werd er meteen contact met mij opgenomen en werd het alsnog snel geregeld. Petje af!